Arkadaşlar 19.07.2007 tarihinde 22:14 - 22:17 zamanında CHİP sayfa görüntülenemiyor hatası vermiştir.Muhtemelen HOSt'dan kaynaklanıyor olabilir.Gulcu abi ve Selçuk abiye ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım Neyse tekrar bizlerle...
SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR (CHIP)
Allah netimizden chip forumlarını eksik etmesin.
Amiiiin
Borga-xAllah netimizden chip forumlarını eksik etmesin.Şu anda kaşıdım abi..
ship die açılan chip sitesi bu gün çok geç açılıyor. sitede sorunmu var. ?
Valla kafayı yemek üzereyim.Sayfalar ya açılmıyor, ya çok yavaş açılıyor.Herhalde bir değişiklik var.
Çıldırdım bugun yahu. Butun gun denedim girmeyı ...Walla napıyolarsa bıraz çabuk yapsınlar kudurdum bugün
hala kimse giremiyormu?
nerelerdesiniz:)
Kafayı yiyeceğim. Site ya açılmıyor ya da çok geç açılıyor. Kendimi 146 interneti kullanmış gibi hissediyorum.
webcamhala kimse giremiyormu?ben burdayımda bişey yazmıyorum çünkü site dünden beri aynı.. nihuhuha benim net canavar gibin. bence sizde bi sorun var
nerelerdesiniz:)
ya ben hala ulaşamıyorum sayfa abartısız 5 dakikada açılıyor çıldırdım ya dün 7.30 da başladı bidaha giremedim şimdide acayip akasıyo ya ... formdan birine ulaşayım dedim ne mail var nede bişe soramadık şimdide giriyom ama bide bana sorun acayip sayfalar boş sayfa görüntülenemiyor felan filan istanbulun üç ayrı noktasından kadiköy---sultanbeyli------mecidiyeköy--------tuzla--------denettirdim kimse ulaşamamıştı
bana göre hala devam ediyor çünkü sayfalar açılmıyooooor
neyse umarım uzun sürmez .........
belli bi bölgede değil hiç kimse açamıyo ya da yavaş açıyo sanırsam...
dün de bu sorunu vardı açılmadı bi türlü sayfa açılsada 2 saat bekledim açılmasını kimse giremiyo heralde...
chip forumu en sakin günlerini yaşıyor olsa gerek???!!!!....
bi sabah 8.00 de girdim. bidaha ne kadar denediysem giremiyorum.(bide şimdi)demekki sadece sorunu ben yaşamıyorum...
Bende acaba bu sadece yerel birşey ile alakalı mı diye düşünüyordum ama sorunun herkes de olduğunu görünce biraz rahatladım doğrusu.
Kesinlikle hostingle alakalıdır.Ben dün hiç giremedim.Kaç kere yokladım ağbağlantısını.Biri mi sızdı diye.
Merhaba
Evet 1.5 gündür bende giremiyordum.Baya uğraştım.Ama giremedim.Şimdi düzelmiş.Tşk ler.(CHIP Online sız olmuo) özledim valla:)
Sanırım Netone ile alakalı bir durumdu.Çünkü vogel.com.tr'ye de girilemiyordu.
Bence böyle durumlarda, direkt bir arıza sayfasına yönlendirilmeli kullanıcılar.Hem böylelikle diğer sayfalara giripte, sunucuya sorgu göndermekten de alıkoyulmuş olunur kullanıcılar.
Neyse, artık halolduğuna göre ortada sorun yok.
Forum sisteminde öyle gereksiz şeyler olmadığı için sorgulamalar gayet iyi, geceleri uçuyor resmen.
...
İyi çalışmalar...
Arkadaşlar ara sıra kısa sürelide olsa bağlanamama yaşıyorum diyebilirim.İnsan alışınca bırakamıyor :D Sayfa görüntülenemesin ama Explorer' da www.chip.com.tr yazsın :)
Çalışmalar devam ediyor her halde neyse biraz daha bekliyelim...
evet ya deli oldum bilgisayara bir şey oldu diye korkmaya başladım dünden beri giremiyodum neyse geleceğe bakalım artık:)