SB0680 CREATİVE SOUND BLASTER SES KARDI DİREVER I ARIYORUM YARDIMCI OLABİLRMİSİNİZ WİNDOWS 7 OLARAK?
SB0680 Sound Blaster Ses Kartı Sürücüsü Windows 7
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.teşekkürler dikkat ederim bundna sonra....
hata verdi bu değil yinede yardımınız için sağolun....
Öncelikle küçük harf kullanmanız konusunda sizi uyarıyorum.Vermiş olduğunuz link WinXp ve 2K için geçerli, Windows 7 ile alakası yok.P17X_SupportPack_2_6 böyle bir patch var. Aşağıdaki adımları uygulayarak çalıştırabilirsiniz.
Destekleyen kartlar;
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX
- X-Fi Xtreme Audio
Paket İçeriği;
- Windows 7 / Vista v5.12.1.2013 ve Windows XP v5.12.01.622 için Driverlar
- ALchemy 1.25.10 (Windows 7 / Vista )
- Audio Center 1.10.20 (Windows 7 , sadece X-Fi Xtreme Audio)
- Audio Console 2.56.06
- Console Launcher 2.61.10
- Host OpenAL 1.01.08 (Windows 7 / Vista)
- SoundFont Bank Manager 3.21.00 (Windows XP )
- Volume Panel 2.21.10
Driver Paketini Yükleme;
1-Driver paketinin Windows 7 ve Vista da düzgün çalışabilmesi için dahaönce driver yüklenmemiş olması gerekmektedir. Eğer driver yüklediysenizdenetim masasındaki program ekle – kaldır dan driverı kaldırmalı sonrada, sistem yöneticinizden ses kartınızı bulup üzerine sağ tıklayarak tüm driver dosyalarını silmelisiniz.
2- Daha önce driver yükleyip 1. adımdakileri uygulayıp driverı kaldırdıktan sonra bilgisayarı güvenli modda başlatın. Güvenli modda iken;
32 bit işletim sistemleri için; \Windows\System32 klasörüne girin ve APOIM32.EXE, APOMngr.dll, CmdRtr.dll dosyalarını silin.
64 bit işletim sistemleri için; \Windows\SysWOW64 klasörüne girin ve APOIM64.EXE, APOMngr.dll and CmdRtr.dll dosyalarını silin.
Daha sonra Güvenli modda iken kayıt defterinizi açın. ( Çalıştır komutuna regedit yazarak ) Aşağıdaki kayıtları bularak silin.
32 bit işletim sistemleri için;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
64 bit işletim sistemleri için;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
3- Bilgisayarınızıbaştan başlatın ve Driver paketini yükleyin. ( Daha önce driveryüklemediyseniz yukarıdaki adımları yapmadan direk driver paketiniyükleyebilirsiniz. )Saygılarımla.
Son Düzenleme: Slutpost ~ 30 Haziran 2010 15:57