sbs öncesi son günler(yardım yardım yardım yardım)

İzmirlifare
05-06-2012, 22:31   |  #1  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj

Abilerim arkadaşlarım sbs her yıl oldugu gibi stres yaratmaya devam ediyor. Haa şuanki verilen eğitim ve çoğu insanlarımızın geri kafalılığını düşünürsek okula gitmem bile hatada neyse.. Neymiş efendim meslek lisesi okuyan boşta kalırmış anadolu okuyan iş bulurmus. sanırım paralel evrende yaşıyoruz...

bilmem gerekenler;

Fenotip nedir ? X ile Y genleri birleşirse ne olur ?

mıklatıslar. akım verildiğinde   Pilin + - yönün nerede oldgunu nereden anlarım ? zamanında dinlediğim dersleri unutmak gibi bir sorunum var :(

karekök. x üssü 2 gibi. bana 3üssü 25 gibi bir şey veripte hangi sayıya denk geldiğini kısa yoldan nasıl bulabilirim ?                     ---------
15:Eksi2 : ? gibi soruları nasıl çözerim yanı pozitif sayıyı negatife bölme

asit ve bazların farkları nelerdir ?

formüller. H2O ile tuz ruhu karısırsa ne olur gibi.

fiil çatısı nedir

aklıma geldikçe ilave edeceğim yardımlarınızı esirgemeyin Gülümseme

Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 05 Haziran 2012 22:35
ccc KINAŞLI ccc
05-06-2012, 22:48   |  #2  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj

Liseli oldum SBS 'den kurtuldum :D

Ama bişiy daha öğrendim

Ömür Biter Ders Bitmezzz ....  :DDD

Du sorunu tam okumadım bi daha okuyum :D (kafana takma en kötü ihtimal düz lise) KahkahaKahkahaKahkaha

İzmirlifare
05-06-2012, 22:54   |  #3  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

basketboldan töleransla bi liseye gideceğim en uygunu bu tabii puanım düşük gelirse. aile içi çok zorluyoorlar beni yok o liseye gitme başka liseye git it kopuk vardır  ALLAH bildiklerimi yaptırsın attıklarımı tuttursun inşallah ALLAH sabır vere..

İzmirlifare
05-06-2012, 22:55   |  #4  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

acaba okulda sıraya yazdıgım gibi sbsdede mi yazsam çok şüpe çekerim okul sınavlar çok yüksek sbs berbat Kahkaha

ccc KINAŞLI ccc
05-06-2012, 22:55   |  #5  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: BekleGeliyorum  
Meslek lisesine giden işsiz kalır yalanına inanma.Sağlık meslekden bu sene mezun oluyorum.Geçen hafta bu yaşımda,3 yerden iş teklifi aldım.Ama üniversite ve Kpss durumları olduğu için başlamıyorum.Ama yapmak istediğin işi yap sen kimseyi umursama.

Doğru Meslek lisesine gidem işsiz kalır ama Sağlık Meslek lisesine giden deil :D

Neden Meslek lisesine giden işsiz kalır ???

Çünki Meslek lisesine gidersen (Anadolu meslek ve Sağlık Meslek Hariç) Sadece ilk Sene Sayısal görürsün onun dışında full meslek bilgisi... Haliyle Sayısal olmayınca En iyi ihtimal abim gibi 4 yıllık otomotiv mühendisliği okursun (ama şunu da diyim; Her sözeli olan otomotiv mühendisi olamaz abim full çekmişti :D :D :D) Ama Ben de para bol ek ders falan alır dershaneye gider it gibi sayısal çalışırım diosan mesleğe git yok ben bütün dersleri görmek istiyorum ve benim dersaneye verecek param yok diosan Benim gibi düz lise seç :D Benim puanım Anodolu İmam Hatip'de tutuyodu meslek lisesi de tutuyodu ama düz liseye gittim çünki kendi kaderimi gördüğüm dersler deil ben belirleyeceğim... (resmide deiştir sevmedim :D)

İzmirlifare
05-06-2012, 22:58   |  #6  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

çalısmak ve ben Kahkaha daha bakkala inmeye üşenen ben Kahkaha

zaten sağlık mesleği kastetmiştim meslekte aslında hayalım ambulans şöförü olmak duygusal adam değilim tam bana göre Kahkaha

İzmirlifare
05-06-2012, 23:02   |  #7  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

http://www.butunsinavlar.com/s-i ... lisesi-puanlari.asp izmirdeki sağlık meslekler :D
tire bergama bayındır urla dışında heryere giderim ama bu sene 430 gibi uçuk bişeylr almam lazım :D
ilk sınavdan 89 puan
2.sbsden 112 puan geliyor.
herşey bu haftaya bağlı Arkamı kurtarmam için bişeyler yapmam lazım işe o yukarıdakileri ezberlemekle başlıyalım

ccc KINAŞLI ccc
05-06-2012, 23:02   |  #8  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: İzmirlifare  
basketboldan töleransla bi liseye gideceğim en uygunu bu tabii puanım düşük gelirse. aile içi çok zorluyoorlar beni yok o liseye gitme başka liseye git it kopuk vardır  ALLAH bildiklerimi yaptırsın attıklarımı tuttursun inşallah ALLAH sabır vere..

Dostum bizim okul da da İt kopuk dolu :D Ama en fazla benim gibi bi sene sabret ben az çekmedim bizimkilerden

az dayanmadım öğretmenler odasının kapısına

Az tartışmadım it kopukla

Her seferinde sabrettim bak bi sene bitti şimdi benim intikamımı hocalarım saolsun onlar aldı hepsi çoçuğu sınıfta bıraktı :D

=============================================================================

Aaaaa... Lise artık zorunlu oluyo dimi :D Bittin oğlum sen üniversiteye kadar ensende asalak gibi beslenirler ama sana bi tiyo veriyim

Ağırlığını koymazsan ayakların yere basmaz güvendiğin rüzgarlar seni yerlere vurur ağırlığını koy kendini ezdirme !!!

By KINAŞLI (günün süzü) KahkahaKahkahaKahkaha

ccc KINAŞLI ccc
05-06-2012, 23:05   |  #9  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Biyolaofüm çok iyidi ama en gicik olduğum konu buydu :D

Fenotip: İnsanın kalıtsal yapısnı dışa vuran fiziksel özellikleridir

o X, Y işide karışık :D ben SBS'de o soruları full yapmıştım ama şimdi unuttum :D :D :D

ccc KINAŞLI ccc
05-06-2012, 23:08   |  #10  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
mıklatıslar. akım verildiğinde   Pilin + - yönün nerede oldgunu nereden anlarım ?
Bak + yazan yer + öbür taraf - :D

Haaa sen sağ el kuralını diyosuuun :D Ama o elektro mıknatıslarda oluyo soruyu tam sorarsan daha iyi yanıt veririm :D

ccc KINAŞLI ccc bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
İzmirlifare
05-06-2012, 23:09   |  #11  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

güzelbir sözmüş :D çizeni çizerim hesabı :D

demin babamla konustum sağlık meslek dedim
anında cevap " eee " bide bağırıyo benim kafa atıyo ama yuusuf yusufa devam :D

neyse iş olanağıda iyi oraya gidem dedim ilk cevap hsstr ordan dediğim liseye gideceksin diyo hay allahım sinirden ağlıyo insan bi sınırı geçinde arka plandada damar şarkı olunca insan su koyuveriyo okulun adınıda öğrentim taaaaaaa manisada doğa koleji basketboldan bilmem kaç indirim.45 km yol bisikletle gitsem 2 saat oraya gitsm benden bi bk olmaz. sırf sağa sola oğlan orada okuyor demek için galiba postalanıyorum

3 seçeneğim var 1. planda bilgisayar mühendisi 2. basket 3. sağlık veya tekniker. ha o okula gitsem ne yazacak. ben paralı eğitime karşıyım okulda aydat iistediklerinde sınıfta parasız eğitim diye bağırmıs adamım ben o parayı bana versin hem daha mantıklı hem daha iyi bi gelecek

delete tusunu kullanma gereği duymadım kusura bakmyın

ccc KINAŞLI ccc
06-06-2012, 08:46   |  #12  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
güzelbir sözmüş :D çizeni çizerim hesabı :D

demin babamla konustum sağlık meslek dedim
anında cevap " eee " bide bağırıyo benim kafa atıyo ama yuusuf yusufa devam :D

neyse iş olanağıda iyi oraya gidem dedim ilk cevap hsstr ordan dediğim liseye gideceksin diyo hay allahım sinirden ağlıyo insan bi sınırı geçinde arka plandada damar şarkı olunca insan su koyuveriyo okulun adınıda öğrentim taaaaaaa manisada doğa koleji basketboldan bilmem kaç indirim.45 km yol bisikletle gitsem 2 saat oraya gitsm benden bi bk olmaz. sırf sağa sola oğlan orada okuyor demek için galiba postalanıyorum

3 seçeneğim var 1. planda bilgisayar mühendisi 2. basket 3. sağlık veya tekniker. ha o okula gitsem ne yazacak. ben paralı eğitime karşıyım okulda aydat iistediklerinde sınıfta parasız eğitim diye bağırmıs adamım ben o parayı bana versin hem daha mantıklı hem daha iyi bi gelecek

delete tusunu kullanma gereği duymadım kusura bakmyı

Benimde bu foruma gelmemdeki amacım oydu zaten bilgisayar mühendis olacam (yazılım üzerine) yani inş. olurum :D

Bu arada okuldan aydat istediklerinde verme kimse sana bişiy diyemez. Nie vermiyon dedikleri zaman burası devlet okulu dersin para verecek olsaydım özele giderdim dersin ben ilk dönem verdim bayaa üzüldüm ikinci dönem vermedim...

Bizim sinifta bi arkadaş var hayatında bi kere 7. sınıfda aydat vermiş o aydatta evlat acsı gibi içine oturmuş daha da vermem diodu KahkahaKahkahaKahkaha

ccc KINAŞLI ccc
06-06-2012, 09:07   |  #13  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Seni anlıyom aynısı bende de oldu ben abime dedim ki ben meslek lisesine gitmek istiyom dedim o dedi düz lise ben meslek dedim o düz lise dedi

Yha dedim Meslek daha avantajlı hiç bi halt ssahibi olmasan bi le en azından 2yıllık ünivrsite tutturuyon dedim bana tip tip baktı "Sen 2yıllık üniversitemi okuyacan 4yıllık mı" dedi bende "döööööörrrtt" dedim uzatarak :D

Ozaman meslekde işin ne dedi

Nie abi sende meslek lisesi mezunusun 4yıllık otomotiv mühendisliği tutturdun dedim

Sen benim tınağam ol dedi KahkahaKahkahaKahkaha

Bende korktum Düz liseye başladım zaten ilk sene bütün dersler aynı milim fark yok ama lise2,3 ve 4 de meslek liseseri sayısalı bırakıyo sayısal öğretmiyo (Anadolu meslek ve Sağlık Meslek iyidir her zaman iş bulursun onlar da) o yüzden ÖSS'ye girince nohut gibi terliyon :D Sadece sözelinle en iyi ihtimal ya dil anlatım - yada edebyat öğretmeni olursun

Yada atıyorum mesela sen Bilgisayar üzerine bi meslek lisesine başladın ya (elektronik bölümü) hiç kafanı yormadan 2yıllık Bilgisayar mühendisliğine gidersin tabi 2yıllık bilgisayar mühendisini kimse almayacağı için boşuna okumuş olursun Kahkaha

ccc KINAŞLI ccc bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
İzmirlifare
06-06-2012, 11:41   |  #14  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj
Alıntı: ccc KINAŞLI ccc  
Seni anlıyom aynısı bende de oldu ben abime dedim ki ben meslek lisesine gitmek istiyom dedim o dedi düz lise ben meslek dedim o düz lise dedi

Yha dedim Meslek daha avantajlı hiç bi halt ssahibi olmasan bi le en azından 2yıllık ünivrsite tutturuyon dedim bana tip tip baktı "Sen 2yıllık üniversitemi okuyacan 4yıllık mı" dedi bende "döööööörrrtt" dedim uzatarak :D

Ozaman meslekde işin ne dedi

Nie abi sende meslek lisesi mezunusun 4yıllık otomotiv mühendisliği tutturdun dedim

Sen benim tınağam ol dedi KahkahaKahkahaKahkaha

Bende korktum Düz liseye başladım zaten ilk sene bütün dersler aynı milim fark yok ama lise2,3 ve 4 de meslek liseseri sayısalı bırakıyo sayısal öğretmiyo (Anadolu meslek ve Sağlık Meslek iyidir her zaman iş bulursun onlar da) o yüzden ÖSS'ye girince nohut gibi terliyon :D Sadece sözelinle en iyi ihtimal ya dil anlatım - yada edebyat öğretmeni olursun

Yada atıyorum mesela sen Bilgisayar üzerine bi meslek lisesine başladın ya (elektronik bölümü) hiç kafanı yormadan 2yıllık Bilgisayar mühendisliğine gidersin tabi 2yıllık bilgisayar mühendisini kimse almayacağı için boşuna okumuş olursun Kahkaha

teşekkür et butonu ne işe yarıyor anlamadım gitti Kahkaha
 yanı diyosun ki sağlık meslek okumıyacaksan meslek okuma Kahkaha     anlamadıgım şey şu. bilgisayar kullanmak beceriden çok mantık ve akıl ister. Allah'a şükür az cok var. emmeeee neden sbs notları +450 olan arkadaslarım bilgisayarın faresini oynatmakdan korkuyor anlamadım. "şuna tıklasam bilgisayarım çöker mi ? - indirdikden sonra napcam ? görüntü ayarları nasıl değişiyor arkaplan nasıl değişiyor en çok güldürende dersleri en iyi olandan gelmişti. " ya abi şu sağ üstteki iki ibrede çok düşük. büyük olan 1-5 arası küçük olan 30-35 arası. bunları nasıl yükseltebilirim ki performans artsın oyuunlara girdiğimde yükseliyor ama %100 ü bulamıyor"   okulda az dalga geçmemiştim haa sanırım sorunum bu. ekran kartlarının gpu ram hızlarını işlemcilerin özelliklerini ezberlemekten beynimde yer kalmadı ondan anlamıyorum Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 06 Haziran 2012 11:41
İzmirlifare
06-06-2012, 22:04   |  #15  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj

bilmediğim tüm soruları boş bıraksam en az soru işaretliyenlerden olurum o yüzden en iyi sallama taktiği nedir ?

son 2-3 soru a diyelim bu soru A olmaz diyip bcd yapıyorum. sizin kendi taktikleriniz neler Kahkaha

ccc KINAŞLI ccc
07-06-2012, 08:52   |  #16  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Yaf zaten 4 şık var sizde :D

Şimdiki aklım olacaktıkı SBS'den 350-400 arası getirmiştim hep iki şıkkı eledinmi 2tane kalıyo zaten o ikisinden birini işaretlersin en olmadı yazı tura atarsın :D :D :D

ccc KINAŞLI ccc
07-06-2012, 08:58   |  #17  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: ~~€zgi~~  
mıknatısın yönünü sağ el kurallarına göre yapacaksn kitabından biraz konu çalış :)
Tam olarak hatırlamıyom (habuki daha bu sene gördüm) :D

Mıknatısların deil Elektro mıknatısların yönü sağ el kuralıyla bulunuyodu 

Sağ elini (nasıl yerleştiriyon tam bilmiyom ama) baş parmak Mıknatısın yönünü dieğer parmaklarda Akım yönünü gösteriyodu

Aynen şu adam gibi tut

baş parmak mıknatısın yönünü dier parmaklarda akım yönünü gösterir (die biliyom) Kahkaha

ccc KINAŞLI ccc
07-06-2012, 09:18   |  #18  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Asitler ve bazlar en sevdiğim konudur :)

Asitler

*PH dereceleri 7'den küçük olan yapılardır

*PH dereceleri 7'den 1'e inildikçe Tehlikeli asitler gelir

*Turnosol kağıdının rengini kırmızıya çevirirler

*Cilte Tahriş hissi uyandırabilirler

*En tehlikeli asitlerden biri HCl (HidroKlorik Asit) dir bu asidin PH derecesi 1'dir

*Yoğurtta laktik asit vardır

*Karıncada Formik Asit bulunur

*Tatlari Eşkidir (Aslında biraz saçma geliyo sen hiç kezzap içtinmiki tadını biliyon) KahkahaKahkahaKahkaha

*Suda çözündüklerinde H+ iyonu verirler

==============================================================================

Bazlar

*PH dereceleri 7-14 arası olan yapılardır

*Bazlar 7'den 14'e çıktıkça Kuvvetli Bazlar gelir

*Turnusol kağıdının rengini Maviye çevirirler

*En tehlikeli Bazlardan biri Çamaşır suyudur PH derecesi 14 yakınlarıdır

*Bazlar genellikle Temizlik malzemelerinde bulunur (sabun, çamaşır suyu vb)

*Tatları Acırdır (ama bak buna katılıyom)

*Suda çözündüklerinde OH- iyonunu verirler

======================================================

Bu kadar hatta bizim Fen ve teknoloji kitabımızda Asitanya Bazikistan falan vardı :D :D

H+ gelecek sizi yenecek derken asitlerin suya verdikleri H iyonunu kast ediyo

OH olsun dekende bazların suya vedikleri OH- iyonunu kast ediyo

Ortadaki TUMEFA'da Turnusol kağıdı :D

Bazikistana Kayak pistleri var dio çünki Bazların kaygan yapıları vardır...

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 07 Haziran 2012 09:33
İzmirlifare
07-06-2012, 10:30   |  #19  
İzmirlifare avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,391 mesaj
Alıntı: ccc KINAŞLI ccc  
Asitler ve bazlar en sevdiğim konudur :)

Asitler

*PH dereceleri 7'den küçük olan yapılardır

*PH dereceleri 7'den 1'e inildikçe Tehlikeli asitler gelir

*Turnosol kağıdının rengini kırmızıya çevirirler

*Cilte Tahriş hissi uyandırabilirler

*En tehlikeli asitlerden biri HCl (HidroKlorik Asit) dir bu asidin PH derecesi 1'dir

*Yoğurtta laktik asit vardır

*Karıncada Formik Asit bulunur

*Tatlari Eşkidir (Aslında biraz saçma geliyo sen hiç kezzap içtinmiki tadını biliyon) KahkahaKahkahaKahkaha

*Suda çözündüklerinde H+ iyonu verirler

==============================================================================

Bazlar

*PH dereceleri 7-14 arası olan yapılardır

*Bazlar 7'den 14'e çıktıkça Kuvvetli Bazlar gelir

*Turnusol kağıdının rengini Maviye çevirirler

*En tehlikeli Bazlardan biri Çamaşır suyudur PH derecesi 14 yakınlarıdır

*Bazlar genellikle Temizlik malzemelerinde bulunur (sabun, çamaşır suyu vb)

*Tatları Acırdır (ama bak buna katılıyom)

*Suda çözündüklerinde OH- iyonunu verirler

======================================================

Bu kadar hatta bizim Fen ve teknoloji kitabımızda Asitanya Bazikistan falan vardı :D :D

H+ gelecek sizi yenecek derken asitlerin suya verdikleri H iyonunu kast ediyo

OH olsun dekende bazların suya vedikleri OH- iyonunu kast ediyo

Ortadaki TUMEFA'da Turnusol kağıdı :D

Bazikistana Kayak pistleri var dio çünki Bazların kaygan yapıları vardır...

güzelmiş teşekkürler akılda kalır inşallah :D

thedevil01
07-06-2012, 20:24   |  #20  
thedevil01 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,203 mesaj
Abilerim arkadaşlarım sbs her yıl oldugu gibi stres yaratmaya devam ediyor. Haa şuanki verilen eğitim ve çoğu insanlarımızın geri kafalılığını düşünürsek okula gitmem bile hatada neyse.. Neymiş efendim meslek lisesi okuyan boşta kalırmış anadolu okuyan iş bulurmus. sanırım paralel evrende yaşıyoruz...

bilmem gerekenler;

mıklatıslar. akım verildiğinde   Pilin + - yönün nerede oldgunu nereden anlarım ? zamanında dinlediğim dersleri unutmak gibi bir sorunum var :(

karekök. x üssü 2 gibi. bana 3üssü 25 gibi bir şey veripte hangi sayıya denk geldiğini kısa yoldan nasıl bulabilirim ?                     ---------
15:Eksi2 : ? gibi soruları nasıl çözerim yanı pozitif sayıyı negatife bölme

asit ve bazların farkları nelerdir ?

formüller. H2O ile tuz ruhu karısırsa ne olur gibi.

fiil çatısı nedir

aklıma geldikçe ilave edeceğim yardımlarınızı esirgemeyin Gülümseme

Fenotip genotipin etkisiyle kazandığımız dış görünüşümüze verilen isimdir. X ve Y genlerinin birleşince ne olduğunu bilebilmek için çaprazlamanın nasıl yapıldığını bilmek gerekir. Bu çaprazlamayı burda anlatamam fakat  çok kolay bir şey. Fen kitabına bakarsan kolayca bulabilirsin. Pilin + yönünü bulabilmek için de sağ el kuralını bilmek gerekli. Bu da çaprazlama gibi çok kolay bir şey. Bunuda fen kitabgına bakarsan bulabilirsin. Hatta bu okadar kolay ki burda bile anlatabilirim. Şimdi ilk önce şunu bilmen gerekli. Akım her zaman + yönünden çıkar sen sağ elini akımın çıktığı yöne doğru parmaklarını bobinin etrafına saracaksın. Sağ elinin başparmağının gösterdiği yön her zaman kuzeydir. Yani N kutbudur. Anlamamış olabilirsin fakat bu fen kitabında çok daha  anlaşılır bir şekilde anlatılıyordur. Hatta internete sağ el kuralı yaz orda bulabilisin. Pozitif bir sayının negatif bir sayıya bölümü negatifdir. Yani -15 : +3   -5 dir.

Asit ve bazların farkları bildiğim kadarını yazayım:

Asitler:

Tatları ekşidir. PH değerleri 7 nin altındadır. Turnusol kagıdını kırmızıya çevirirler.

Bazlar:

Tatları acıdır. PH değerleri 7 nin üstündedir. Turnusol kağıdını maviye çevirirler.

En önemlisi asit ve bazların tepkimesine nötrleşme tepkimesi denir. Bu tepkimede açığa ısı, su ve tuz çıkar.

Kapalı Hesap (203561)
08-06-2012, 00:11   |  #21  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

Ah fare ah. 

Benim 445 ortalamam varmış, son sene 467'ymiş de noldu?
Lise de belge alamıyom Kahkaha
Bu ülkede eğitim sistemi çok yanlış. Sehabenin bir şarkısında geçen söz çok doğru: İki Yılda Bir Eğitim Sistemini Değiştirmektense Siz Sistemini Eğitin.

ccc KINAŞLI ccc
12-06-2012, 09:30   |  #22  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
 güzelmiş teşekkürler akılda kalır inşallah :

Akılda kalmıcak ne var yha ben onları hep doaçlama yaptım :DDD çok da basit ve zevkli bi konu fenin en kolay konusu desek yeri var ..

Banned
12-06-2012, 09:34   |  #23  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj

SBS bitti artık rahat bir nefes alabilirsin :))

ccc KINAŞLI ccc
12-06-2012, 09:44   |  #24  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: ~~€zgi~~  
dorğu baş parmak akım dört parmak a dik çizilen teğet ise manyettik alanın yönü gösteririr seni gidi zeka küpü :)

Bu arada nh 3 ile asitlerin tepkimesinden sadece tuz oluşur metal-asit amfoter metal-baz tepkimelerinden h2 gazı çıkar sorun olursa bana mesaj at ben sana cevaplarım sınavda başarılar dilerim şimdiden :)

Ben oraya yazdım zaten kesin bi yargı belirtmeden öyle bildiğimi yazdım daha niye üstüme geliyon ki :D

Bu arada dediğin gibi bazlar ile Asitlerin tepkimesinden tuz oluşur onu yazmayı unutmuşum

ve bu tepkimelere nötralleşme tepkimeleri denir...

Sana bişiy sorcam yha senin kaç zayıfın vardı (zayıf derken 4'ler kasdetiyom) :DDD

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 12 Haziran 2012 12:18