ya arkadaşlar sbs ye giricem aramızda yarın girecek olan varmı
SBS sorunu
semih_ozyurtnasıl yani şakamı bu sınava 24 saatten az var ve sen çalışmadın mı ?padon yanlışlık heycandan ne yazdığımı bilmiyomvalla
Crn@Crnpadon yanlışlık heycandan ne yazdığımı bilmiyomvallabelli farkındayım :D
waybenasıl geçti sınavArkadaş sınava yarın girecek. Sınavda başarılar...
bi tanıdım bu gün girdi bende öyle sandım akşam akşam
başarılar dileyelim o zaman arkadaşa
yav bırak interneti kafayı yorma bende haftaya öss ye girecem
tolgahanteryav bırak interneti kafayı yorma bende haftaya öss yeÖSS'de başarılar sanada,ÖSS tecrübesi yüksek bir arkadaş olarak söylemeliyimki,
Bilginin yanında en önemlisi,
Moral ve motivasyon...
ben Üni'yi Öss'ye 3. girişte kazandım 2007'de,
Öss sabahı kahvaltı saatinde bile ders çalışıyodum :D
hatta en son sınav olacağım okula gittik arabada sınav saati
gelene kadar matematik formüllerine falan baktım unutmayım diye :D
uff ya sınav yaklastıkca bende sınırler ıyce gerıldı bu daha ılk gırım bıde .evde kendı kendıme duvarlara kufur edıp duruom:)Allah dusmanıma oss stresi vermesin
sakin ol kardeşim bende gireceğim öss ye ama bir yerlerden duyduğum zaman aklıma geliyor yoksa sınav olduğunu unutuyorum
:) dogru diosun ama napyım ya bide sınav sıstemı degısıo degsmese derım ulan bıdakı seneye gır .ama sıstem degsti kımse tam bısey bılmıo mechul ne olacagı o yuzden boyle telaslanıorm.senındemı ılk gırısın olcak
Geçen sene OKS'ye girdim ve daha 4 senem var ÖSS'ye girmek için. Mutluluk verici bir durum.
Benim öss ye ilk ve son girişim. Meslek lisesi bilişim mezunuyum 2 yıllık yatay geçiş hakkımı denerim oda olmazsa bir işe girer çalışırım hayat bi sınavdan ibaret değildir.Hadi girdik kazandık diyelim okul nedeniyle anca bilişim öğretmenliğinin önü açık. Okuldan kaçarken okula geri dönmem.
ben girdim valla SBS'ye baya güzel geçti.İnternetin gözünü seviyim sınavdan çıktım 1 saat sonra sorular internette
bende girdim sbsye harbiden güzel geçti. fakat Türkçe'yi biraz zorlaştırmışlar diğerleri süper özellikle fen
artık lise 1 liyim geçen seneki gibi bir puan alırsam(390) anadolu lisesine girerim istanbulda .hedef bilgisayar programcılığı:D
390 puanla nereye girmeyi düşünüyorsun???
net24artık lise 1 liyim geçen seneki gibi bir puan alırsam(390) anadolu lisesine girerim istanbulda .hedef bilgisayar programcılığı:Moralini bozmuş gibi olacağım ama 390 puan çok yüksek değil. Gerçi geçen seneki gibi olmaz puanlar. Ayrıca da bilgisayar programcılığı derken meslek lisesinde bu tür bir bölüm mü düşünüyorsun yoksa üniversitede okumak için hedefin mi bu?Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 10 Haziran 2009 19:11