KISA BİR SÜRE KULLANDIĞIM CD KEYİ SATIYORUM.SATIN ALMA İŞLEMİ SIRASINDA VE SATTIKTAN SONRA HER TÜRLÜ SORUNUZA YARDIMCI OLURUM.PİYASADA BU FİYATA BULAMAZSINIZ.
FİYAT=30 TL
KISA BİR SÜRE KULLANDIĞIM CD KEYİ SATIYORUM.SATIN ALMA İŞLEMİ SIRASINDA VE SATTIKTAN SONRA HER TÜRLÜ SORUNUZA YARDIMCI OLURUM.PİYASADA BU FİYATA BULAMAZSINIZ.
FİYAT=30 TL
Gerçekten çok iyi bir oyundur, tavsiye ederim fiyatı da iyi denebilir. ETS2 öncesi vakit geçirmeye yarar.
Oyun güzel.Gerçekten çok iyi bir oyundur, tavsiye ederim fiyatı da iyi denebilir. ETS2 öncesi vakit geçirmeye yarar.Teşekkür ederim arkadaşlar.Biraz oyundan bahsedersek oyun online sıralamada yükselmek üzerine kurulmuş.Çeşitli kulvarlarda başarılı olarak dünyanın birçok yerinden bu oyunu oynayan oyuncuyu geride bırakabilir,adınızı duyurabilirsiniz.
Merhaba,keyinizi satın almayı düşünüyorum fakat daha önce bu şekilde bi işlemim olmamasından dolayı size nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Ürün şu anda sahibinden.comda zaten.İsterseniz oradan GeT açarım ürüne.Parayı yatırırsınız,keyi gönderirim.Onaylarsınız ve parayı teslim alırım ben.Zaten yaptığım hiçbir alışverişimde sorun çıkmadığını göreceksiniz orada.%100 güvenilirliğim var orada ;).
İyi Günler,
Yeni konu açarken hep hata alıyorum o yüzden buraya yazdım.
Elimde eski sistemimden kalma
1 adet Fx5200 128Mb/64bit crt+tv ekran kartı
1 adet LG CD ROM Drive (Model GCR - 8522B)
1 adet Asrock k7vt4a+ model anakart
1 adet Seagate Barracuda (Model NO: ST380011A) 80 GBytes HDD var
ben pek anlamadığım için sizlerden bunların 2.el fiyatlarını öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler