arkadaslar bütce uygun olmadıgından upgrade yapamıyorum..bana sadece 1 GB 400MHZ DDR SDRAM lazım..nerden bulabilirim..yardımcı olun..teskler...
SD RAM bulamıyorum..
Sd ram diye ararsan bulamazsın tabi
DDR diye arıcaksın.
şuan pcde 1gb SDRAM var yanına DDR ram taksam çalışır mı
sah1nSd ram diye ararsan bulamazsın tabiarkadasım mesajda ayrıntılı yazdım ya okumadın mı?
DDR diye arıcaksın.
Ben hiç bir ayrıntı göremedim ayrıca 1gb ddr 400 ram bulamadıysan demekki hiç bir yeri aramamışın.
Ayrıca sd ramla ddr ram aynı anda çalışmaz
şahin bey..1 GB 400Mhz DDR SDRAM arıyorum sadece DDR ram değil..ondan buldum ama bana SDRAM olanı lazım..bilmiyorum ben mi yanlıs anlatıyorum acaba:S
Başlık farklı diyor
yazdığın mesaj farklı diyor.
Doğal olarak yanlış anlaşılma olacak tabi.
neyse sonuc nedir peki..nerden bulabilirim?
ramler şu şekilde ayrılır.. yani yaşımın tuttugu kadarıyla
Keşh ram
RD-Ram ( rambush ole bişeydi
SD-ram
DDR-ram
DDR2-ram
DDR3-ram
şimdi sen bunlar arasından sd rammi arıyorsun , ddr ram mi ona göre ara... ikiside birbirlerinin slotuna uymaz haberin olsun.. bazı yerlerde DDR-SD ram olarak gecebilir.. ama sen oncelikle SD mi DDR mı ona bak..
eger işini görürse 256 sdram ben satabilirim:P
sd ramler 133 mhz den sonrası yok yani sen de bir yanlışlık var belli
Torres11arkadaslar bütce uygun olmadıgından upgrade yapamıyorum..bana sadece 1 GB 400MHZ DDR SDRAM lazım..nerden bulabilirim..yardımcı olun..teskler...Bence de DDR-SDRAM ifadesi yanlış değil. DDR ile SDRAM arasındaki fark DDR'nin double olması ve SDRAM'in de sistem FSB'si ile senkronize çalışması.Sonuç olarak ramini DDR-SDRAM değil de DDR400 ya da PC-3200 olarak ara çok rahat bulursun. Bilgisayarcılar anlamayabilir.
arkadaslar cevaplar için saolun..ilk önce sunu söyliyim donanımla fazla alakam yok.. ifadem yanlıs deil bencede çünkü suan kullandığım ram DDR SDRAM olarak gecio bilgisayarımda..bende onun aynısından alıp rami 2 gba cıkarmak istiyorum...siz de rami DDR SDRAM olarak deil DDR ram olarak ara demişsiniz..yani DDR ram alıcam bu durumda..teskler..