Merhabalar kardeşim. Programın linkine sen yine bak kardeşim . Şimdi sana birşey diyecem. Temiz bir format atmam için şimdi bana kısa kısa adım söylermisin . Ben biraz anlatayım. Bilemediğimi bilmiyorum burayı diyeyim.
Şimdi win 8 cd sini takayım boot ile cd başlatayım neyse dil mil geçelim orayı disk bölümlendirmede şunlar çıkacak değil mi ?
1-C sürücüsü yani 32gb bölüm yani Windows 8 kurulu yer.
2-D sürücüsü yani 700 gb olan yer boşta olan yer yani.
3-Sistem için ayrılan 350mb alan
Burda yapmam gereken tamamen hepsini silmek . Silince 2 Tane şey olacak bir 700 gb bölüm birde 32 gb ssd . Burada 700gb bölümün üstüne gelip boyutlandıra tıklayıp direk oynama çıkan değere tamam demek.Sonra ssd üstüne gelip boyutlandır deyip çıkan değeri direk uygula demek.
Sonra 700gb olan yere birkere tıklayıp ileri diyecem ve kurulum başlıyacak. Sonra kurulum bitecek ve ben bilgisayar açılınca hiç 32gb d sürücüsüne dokunmadan yani hani d ye tıklayınca biçimlendir çıkıyoya onu yapmadan direk bu programı kurmak . Kurduktan sonra yeniden başlayınca Sadece c mi olacak yoksa c ile d ayrı ayrı ama yinede ssd performansından yararlanacak hangisi . Eğer anlatımda bir yanlış varsa söylersin sana bir iki resim atayım bunlar birincisi İntel Rapid Depolamadan diğeride disk yönetiminden ...
İntel Rapid Depolama:
Disk Yönetimi: