Arkadaşlar 500 gb.lık harddisk almayı düşünüyorum..
İki Marka Arasında kaldım sizce ne yapmalıyım?500GB 16MB SATA2 BARRACUDA 7200.12 HARDDISK mi?3,5"500GB 32MB SATA2 7200 RPM CAVIAR BLACK HARDDISK mi?
şimdiden tşk ediyorum..ii forumlar..
Arkadaşlar 500 gb.lık harddisk almayı düşünüyorum..
İki Marka Arasında kaldım sizce ne yapmalıyım?500GB 16MB SATA2 BARRACUDA 7200.12 HARDDISK mi?3,5"500GB 32MB SATA2 7200 RPM CAVIAR BLACK HARDDISK mi?
şimdiden tşk ediyorum..ii forumlar..
tşk ederim peki neden western digital? seagate ile arasında ne fark var? ben yıllardır seagate kullanıyorum.
Resimde koruma olayıda var WD.de.. Barracuda 16mb. WD.32mb. diyo peki bu nedir.?
arkadasım bende seagete free agent desktop 1 tb lık harddısc var urunden degayet memnunum.gecenlerde urunu yere dusurdum yanlıslıkla tablada bı problem olustu..garantıye gonderdım seagete adamlar yenı sıfır harddıscle degıstrıp gonderdıler ...teknık servıs sıkıntısı yasamadım seagate tarafından aklında bulunsun arkadasım...
biliyorum arızalanmıyolar ve teknik servisleri gayet güzel. bende yıllardır seagate kullanıyorum ancak western digital galiba daha ağır basıyo şimdi.
Ben seagate den bi kurtulsam ne kadar ses yaparmış yav öldüm valla wd diyorum bende wd caviar black 1tb alacam zaten.
Valaha ben bi yerde ucuza gördüm aldım seagate i ama hdd şansıma arızalı cıktı wd ile degistirrilermi emin degilim degistirirlerse degistirmeyi planlıyorum etmezlersede yapacak bisi yok aslında seagate den çok memnundum ama arastırdımda 11 ve 12 serileri cok sorunluymus bu konuda sikayet cok gördüm wd dede var ama bilmiyorum kararsız kaldım aşırı derecede hdd de persormans kaybı yasadım garantiye yollyacam 1-2 gün içinde ne olur bilemem inş düzgün bi hdd yollarlar