security tooll warning silemiyorum yard

HPQ-User
04-04-2010, 08:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

selen sormuş:
virüs

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
compas

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)

clickonline
04-04-2010, 17:05   |  #2  
clickonline avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
459 mesaj

Arkadaşın verdiği linkdeki silme yöntemuzun olabilir.

Sistemini Combofix ile taratırsan daha hızlı ve güvenli bir şekilde çarçabuk silersin.

mancukya
04-04-2010, 23:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  

Combofix faydalı olsada tavsiye etmiyorum.
Dos sistemini bozuyor..
Hangi ülkede güvenlik forumuna girersen gir combofix tavsiye edilir xp ve vista icin ilk defa böyle bir sey duydum kusura bakmada carpitma bir yaklasim virusun bozdugu sistem dosyasi ile sorun olur combofix zarar evrmez temizler siler.

zxsel
05-04-2010, 00:04   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

dr weble tara ama o securıty tool bıldıgım kadarı ıle tek cozum format cunlku habıre cogalır sanırım..sıstemın ele gecmıs anlıcagın ne yle taratırsan tarat ıllle bır yere zıpler ama tek cozum su sanırım azda olsa dr web ındır bu antıvırusle temızle o ancak butıp vırus lerele mucadele edıyor sahte prgoram gıbı

guvenlı modda taratmayı dene avast gunlce avart ıle dos modu guvenlı kıp te temızlık daha kolay..amabence format at okadar zaman kaybı yasama derım ben eskıden buyuk vıruslerle gunlerce temızlık yapmayla gecedı gunum ama gordumdu bosuna ımıs sımıd basıyom formatı 2 saate temız sıstem...

armanac05
24-04-2010, 20:27   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

başıma geldi.normal antivirüsler işe yaramıyor sadece remove fake antivirüs programı bu virüsü silmeyi başardı.internetten indirip temizleyebilirsinizç

mancukya
25-04-2010, 00:47   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Kusura bakma yeteri kadar bilgi birikimim var üstelikde bu tarz seylere merakli oldugum icin takildigim yabanci sitelerde tonla.
Bu cok iyi biliyorum vs vs isleri bos combofix belli basli yazilimlari silmede üstüne olmayan bir program su ana kadarda 40 50 gecmistir temizlettigimiz makine hic bir sorunda duymadim
Bu arada dos kismi ne önemi varsa program ordan calisma amaci kendini sakliyan yada calisir durumdaki programlari tespit edip silmek icin kusura bakma sahsi fikrin senin ama dogru olmadigina eminim sen genede kullanma aman bir sey olur.

Alıntı: AdRaMiTi  
Ben önermiyorum kardeşim itirazı olan mı var ?  
Sıfır işletim sistemine combofix çalıştırmadan önce gir dos kısmına bak bide combofix'den sonra gir bak..
Bir zararlıyı antivirüsle'de silebilirsin dos'a bir şey olmayabilir ama combofixi çalıştırdığın anda öyle bir ihtimal filan kalmaz...
Sen ilk defa duyuyorsan kusura bakma o senin tecrübesizliğin ha bide denemeden büyük konuşmasan hani diyorum şimdi sanal bilgisayarda çekerim videoyu koyarım ayıp olur...
Son Düzenleme: mancukya ~ 25 Nisan 2010 00:48