arkadaşlar içinizde bu cd kopyalamayı önlemek için bir program olan varmı?
selam arkadaşlar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.var ama pek işe yaramaz uğraşma bence
Günümüzde kopyalamanın hertürlü yolu mevcuttur kopyalanamaz dedikleri DVD filmler bile çatır çatır kopyalanıyor...
bir tanıdığım bana da böyle bir soru sormuştu bir süre önce. ona dedimki dünyanın en büyük firmaları bununla uğraşıyor ama adamlar engelleyemiyor iyisimi sen hiç bu işle uğraşma. şimdi bu soruyu görünce birden seni o sandım. neyse profiline baktım. durum öyle değilmiş. elvis'in ve eyüp'ün dediği gibi hiç uğraşma. en son bir yeni bir teknolojiden bahsedildi ama o teknoloji tamamlanıp piyasada yaygınlaşana kadar bir türlü kırarlar diye düşünüyorum.
bencede kardeş hiç ugraşma degmez çünkü
Arkadaşım böyle bir sistem var.kopyalanmaya çalışılan cd hemen cd-romu bozuyor.Ve bu sistem bir sanatçının cdsinde uygulandı.Fakat malesef bu da çözüldü.Ben ce sen bu cd kopyalama işi yerine bir parola meselesi koyarsan daha başarılı olursun.Gerçi onu da çözüyorlar ama...
koskoca microsoft cozememis bu problemi...
abi dunyanın her yerınde crackerler var hackerlar(bole ufak tefek seylerle ugrasmazlar ama) ve lamerler var
daıma bole seyler cıkacaktır ve bırılerı kıracaktır ugrasmaya deymez olaylar bunlar...
abi dünyada binlerce hacker var korsancı var yani var oğlu var. baksana dvd ler kopyalanamaz deniyordu ama yine de kopyalanıyo. gerçi blue ray bişeyler yapabilir deniyo ama o yaygınlaşana kadar o da kırılır o yüzden boşver gitsin
Ya boşuna yazmaya devam etmeyin mehmet ortalarda yok oda anlamıştır herhalde biraz zor bi iş olduğunu...
Winrar ile ifreleyip koy Cd'ye yada daha emin bir yol var uzantısını değiştir, öyle kopyala..
alıntı:
Gönderen : eyupkorkYa boşuna yazmaya devam etmeyin mehmet ortalarda yok oda anlamıştır herhalde biraz zor bi iş olduğunu...
+1
Anladığım kadarıyla kopya korumalı bir cd yapmak istiyorsunuz.
CryptCd Bunu başarılı bir şekilde yapıyor.
Üstelik sadece 8mb'lık bir program.
MainPage: http://www.cryptcd.com/
Download: http://www.cryptcd.com/ccdsetups/ccd4prosetup.exe
Pro serisi işinizi görür.Değişik daha professional sürümleride sitede
mevcut.