akp nin domalan ilçesi seçim afişi
sen domalansın büyük düşün(ilçe ismi)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.eger bu adam orayı kazandıysa way o domalanlıların halıne
Resmen Rezillik Milletle Dalga Geçmişler.Bari Orda Başka Slogan Kullan.
bu ne bicim afiş abi ya yazık a ilcedekilerede açıdım
yabancı:slm nerelisin
domalanlı:domalanlı sen
yabancı:benim senin hemserin olmadıgım kesinde
Bence O Kadar Büyütülecek Bi Olay Değil Ha Ben Akp li Felanda Değilim Sakın Yanlış Anlaşılmasın Ama Bu Kadar Alay Konusu Edilecek Bi Konu Değil...
lan bunuda mı görcektik allahım yaaa koptum gece gece...
yani ne kadar düşüncesizce asılmış bir afiştir.
Arkadaşlar tamamen photoshop ürünü bir resim ve bobiler.org dan alntıdır. Konuyu açan arkadaşımız bunu eklememiş. yanlış anlaşılma var yani....
Bu afişi yapanlar düşünmüştür bunun bir alay konusı olacağını. Zaten ilçenin ismi komedi en yakın zamanda değiştirilse iyi olur.
Neyse hakketten komik
arkadaşlar artık kimsenin akp gibi yolsuzluk ve hırsızlığa karışmış bir partinin sempatizanı olmadığını biliyorum oyların zorla ve hile ile yırtılarak ,yakılarak seçim sonucunu değiştirmiş olması çok utanılacak bir durumdur .Git gide karanlığa sürüklenmekte olduğumuzu anlamıyormusunuz o afişi yapan kişiye helal olsun akp hükümeti herşeyi sattı, satamadığı bi arkamız kaldı onu da bazı kişileri domal... (affedin lütfen)yaptığı kesin ne kadar duyarlı olduğunuzu görüyorum 10 kişiden 6 sı artık akp hükümetini istemiyor bu seçimlerin yeniden yapılması gerekir.
gerçekten bunu asanların hiç mi aklı yok akp nin karşısında domalısan elbette başına geleceler var zaten vatandaşın anasına yediği küfürün haddi hesabı yok bide akp bireysel olarak iş peşine düşmüş yazık gerçekten...
Siyasete karışmak istemiyorum ama;
erdem barış10 kişiden 6 sı artık akp hükümetini istemiyor bu seçimlerin yeniden yapılması gerekir.Bu dediğinin alternatifi nedir? Yok. 10 kişiden 5'ten fazlasının ortak olarak istediği başka parti yok ki. Ya da bunlardan daha fazla, 10 kişiden 4'ünü bırak 10 kişiden 3'üne gelen başka parti yok.
amerikada büyük sorunlar çıkartmış kullanıldığı ülkelerde karışıklıklara yol açmış israilde kullanılmış ve programın başarız olduğu ve güvenlik duvarının aşılabildiği saptanmıştır yunanistan bu programı kullanmayı reddetmiştir ne mi bu program ülkemizde oyların sayılıp bilgisayara girilmesini sağlayan programdır.açık ara önde olan chp elektriklerin kesilmesiyle birlikte ne ikmetse 10 puan değer kaybedip seçimi kazanması engelleniyor oyların çalındığı ve yırtıldığı kanıtlanıyor bu gibi nedenler seçimlerin yeniden tekrarlanmasını gerektiren nedenlerdir seçimlerde insanları şüpheye düşürecek hiçbir durum olmamalıdır lütfen sesimizi duyuralım şu davosta ülkemizi rezil eden şarlatanı indirelim .
mustafa91Siyasete karışmak istemiyorum ama;arkadaşım sence o kadar şey normal mi kimsenin akp yi istemediği bir gerçek ne demek istiyorsun sen alternatif yokmuş benim verdiğim vergilerle kömür ve erzak dağıtıp da oyları satın alıyorsa cahil vatandaşımız da buna göz yumuyorsa sana da konuşacak laf çıkar tabi alternatifden bol ne var chp mhp dsp daha sayayım mı
Bu dediğinin alternatifi nedir? Yok. 10 kişiden 5'ten fazlasının ortak olarak istediği başka parti yok ki. Ya da bunlardan daha fazla, 10 kişiden 4'ünü bırak 10 kişiden 3'üne gelen başka parti yok.
yok arkadaşım bu ülkede hesabı masum insanlar veriyor. kimsenin hesap verdiği yok kayıp trilyonları cebe indiren şerefsiz necmettin erbakan devletin parasıyla 20 küsür defa hacca gidiyor ve bu adam suçu kanıtlandığı halde ne hikmetse öğrencisi abdullah gül tarafından afediliyor.başbakan kendi oğlunu askere göndermiyor bizim şehit düşen askerlerimize kelle diyor yan gelip yatma diyor.
Bütün partiler bulunduğu konumdan cok memnun siz niye tartışıyorsunuz ki
Partilerin tek amacı insanları birbirine düşürmek. Ne çabuk unuttunuz 80 li yılları kardeş kardeşi vuruyorsu. Sağcı solcu kavramı vardı...
Sagcılar geliyooooo diye meydan savaşları olurdu.
Şimdiki hükümet te sözüm ona iş yaptıklarını sanıyorlar ama milleti kandırıp ülkeyi satmaktan başka birşey yapmıyorlar.
Tüm ilkleri akp ile yaşadık.
Ama afişi yapanların eline klavyesine photoshopuna saglık. Sen Türkiyesin iyi domaldın demek istiyorlar.