Evet arkadaşlar videoda göreceğiniz üzere çin'de türk çocuğuna toplanmış adiler dayak atıyorlar kimseninde sesi çıkmıyor trabzon:'a gezmek için çok geliyorlar bir iki tanede ben pataklarım bu saatten sonra artist lan bunlar osmanlı tokatı neymiş örensinler...........onların o çekik gözlerini morartmazsam
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150330614612953
Şere...fsiz ÇİN'LİLER
şerefsizler küçücük çocuktan ne istediler ben orda olsaydım katliyam yapardım hesinin amk o.cocukları
ben türklerle ne alıp veremedikleri var anlamadım gemişte bunlarada kaydık diger devletler gibi heralde kaymadıgımız bi devlet yokki benimkide laf işte :D:D: cin nedir allaha sen 1 miyarmış 2 milyarmış isterse 5 milyar olsun benim 5 milyaryımın 4.999 u höt desen korkudan altına sıccak olsa ne yapam 5 milyarı nerde türkler gibi savaşcı millet bizden korktuklarına yapıyolar hep.
ben türklerle ne alıp veremedikleri var anlamadım gemişte bunlarada kaydık diger devletler gibi heralde kaymadıgımız bi devlet yokki benimkide laf işte :D:D: cin nedir allaha sen 1 miyarmış 2 milyarmış isterse 5 milyar olsun benim 5 milyaryımın 4.999 u höt desen korkudan altına sıccak olsa ne yapam 5 milyarı nerde türkler gibi savaşcı millet bizden korktuklarına yapıyolar hep.
1-2 video paylasıyımda milliyetci duygularımız kabarsın :D
video calışmassa ne zaman calıstıki zaten :D burdan izleyin :
Küfürlü msj yazan arkadaşlar var onları sadece kınıyorum
Klavye delikanlılıgı yapmayın..
Sap döner keser döner gün gelir hesap döner beyler..
ayık olun.....
Her ne kadar bazı Çinliler soydaşlarımıza kötü davranmış olsalar da bu bütün Çin halkının kötü olduğunu göstermez. Lütfen ayrımcılığa, ırkçılığa varmasın işin sonu.