yeni kurduğum pc domaine alıyorum sonra administrator olarak açıp kullanıcılar dediğimde o kullanıcı göremiyorum. ama kullanıcıyla çabiliyorum.
server 2000 kullanıcı hatası
Domaine ait kullanıcılar DC üzerinde tutulur. Administrator ile açıldığında kullanıcının görülmemesi normal. Aynı isimde lokal kullanıcı tanımlanmışsa veya lokal olarak yetki verilmiş gruba dahil edilmişse ancak listelede (lokal kullanıcılar- Ayarlar>Kullanıcılar) görülebilir.
birdde kullanıcılar arası geçiş yaparken winlogon hatası veriyor pc kendiliğinden kapanıyor
cy46birdde kullanıcılar arası geçiş yaparken winlogon hatası veriyor pc kendiliğinden kapanıyorGP ile kullanıcı değişiklikleri engelleniyor olabilir. kapanmasının sebebi bu olabilir. Değişiklik işlemini domain kullanıcısı ve admin olarak denediğinizde de yine kapanma varmı onu kontrol ediniz.Kullanıcı geçişlerindeki sorunu windows güncellemesi ile çözebilirsiniz. Ancak domain kullanıcıları güncellemeye yetkili olmayabilir. bunun için domain update yetkili veya administrator ile yapmak gerekir.
EWT HER ŞEKİLDE KAPANMA OLUYOR KULLANICI DEGİŞTİRDİĞİMDE HEM ADİMİN OLRAK GİRDİĞİMDE HEMDE USER KULLANICIOLARAK GİRDİĞİMDE AÇILIR AÇILMAZ HATA VERİYOPR SİSTEM KAPANIYOR TEKRAR YENİDEN BAŞLIYOR ONDAN SONRA AÇILIR HALE GELİYOR ÇALIŞIYOR
PEKİ NSAIL ÇÖZE BİLİRİM TEKRAR FORMAT ATMAK İSTEMİYORUMDA
denemek anlamında domain ile kullanıcı yetkilerini kontrol edip gerekiyorsa policiyleri devre dışı bırakarak aynı sorunun devam edip etmediğine bakınız. zaten sorun domian tarafından yayınlanan GPO da ise yeniden formatlamakta çözüm olmayacaktır. Domain admin kullanıcısı ile makinayı açıp geçişi denemelisiniz.
belki domaine almadan farklı kullanıcılar arasında geçiş denenebilir. bunda sorun olmamalı çünkü domain kullanıcı yetkileri henüz makinada etkin değildir.