Evet beyler yeni bir soru ile karsınızdayım benim vista ile ilgili öğrenecegim çok şey var anlaşılan şimdiki sorum ise şu service pack 1 ben service pack 1i yükleme konusunda endişeliyim acaba kasar mı die çok düşünüyorum bir hafta sonrada pcim 2 gb ram olucak fakat düşünüyorum service pack 1 i yüklesemmi die kasar mı kasmaz mı hiç bir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim
Service Pack 1
cok ters bi davranış yapıosun, service pack 1 vistayı gayet güzel bir şekilde hızlandırıyor. özellikle dosya kopyala/taşıma işlemlerinde. hiç düşünmeden yükle direk, 2gb ram'de gelince tam performansını yaşarsın sp1'li vistanın zaten.
Başka yorum yok mu hala kararsızım:S
bencde yükle bende yüklemek istiyomda ikibir hata veriyor
LordJeroxbencde yükle bende yüklemek istiyomda ikibir hataYüklenirken hiçbişeyle uğraşmayın bide normal güncelleştirmeler kurulurken sp1 kurmayın...
Hata nedir onuda yazın...
Tamam 1gb ram daha alınca yüklücem sp1i teşekkürler
Onur BabaYüklenirken hiçbişeyle uğraşmayın bide normal güncelleştirmeler kurulurken sp1 kurmayın...vista sp1'i updatedn yüklemeye çalıştığımda sürekli 8024200D hatası alıyorum indirip yüklerkende 0x800F081F hatasını alıyorum baktım sitesindeki bütün çözümleri yaptım ama hala aynı ahtayı veriyor
Bende yeni güncelledim. Kurarken çok sıkıntı çektim. En sevdiğim yanı kopyalama süresini doğru göstermesi ve performansı. Ekstra kasma olmadı gibi.
beyler ben sp1 yüklerken sürekli hata alıyorm
hata:8024200D
güncelleştirmeyi yüklerken tüm programlar kapalı hiç bir şeyle ugraşmıyorm fakat % 83 olduktan sonra hatayı veriyor yardm pls:S
ya bende daha henüz yüklemedim ama benim sorunum vistayı timerstop ile kullanmam. elimde seri numarası giren hedelerden de var ama rahat rahat kullanıyorken uğraşmıyayım diyorum.
ultimate x64 kurulu...
bugüne kadar güncellemelerde problem yaşamadım win update sp1 i de kur diyor ama malum...
kursam sorun yaşarmıyım?
OnnuuRYüklenirken hiçbişeyle uğraşmayın bide normal güncelleştirmeler kurulurken sp1 kurmayın...valla ben herşeyi kapatıom sonra yüklenemedi dio sendede diyebilir en sonunda yüklendi ama gülcelleme geçmişine baktıgımda başarısız diyo ama vista bnm için bitti artık agzıyla crysis tutsa bana yaramaz
kesinlikle yukle suan vista ultımate 64 bıt kulanıyorum sp1 yukledıkten sonra ucuyo sıstem tavsıye derım
tntloves03beyler ben sp1 yüklerken sürekli hata alıyormWindows Defender'ı durdurun.Antivirüs varsa onu da durdurun."başlat menüsünü klasik yapın"-->burası alıntı.bu şekilde O hatayı tekrarlamıyor.Yüklendikten sonra eski haline getirirsiniz
hata:8024200D
güncelleştirmeyi yüklerken tüm programlar kapalı hiç bir şeyle ugraşmıyorm fakat % 83 olduktan sonra hatayı veriyor yardm pls:
ARKADAŞIM ONUN NEDENİ VİSTANIN YARDIM MENÜSÜNDE YAZIYOR.SORUN BİLGİSAYARIN TAM İNTERNETE BAĞLAN MIYOR.BEN WİRELEES LE İNDİRDİM BİR KAÇ DEFA KESİK GÜÇ HATASINDAN DOLAYI OLDU YANİ İNTERNET AZALDI.SONRA KENDİ OTOMATİK YÜKLEDİ.
ben walla formattan sonra modemin fişi çekiyorum sp1 cd yi takıyorum ileri deyip mutfağa gidiyorum bi kahve yapıp,gelip tv başında keyfime bakıyorum bana kalırsa tek sorun sp1 i yüklerken aynı zamnda diğer güncellemeleride yüklemeye çalışması.