Arkadaşlar windows xp kullanıyorum ve service pack 3 kurmak istedim. Dosyayı güzelce bilgisayara indirdim. Sonra service pack 3 e tıkladım fakat çalışmadı. Şu uyarıyı verdi:"Geçerli bir windows 32 uygulaması değil". O kadar mb boşuna mı indirdim. Şu anda hala bilgisayarda duruyor. Onarma, kurtarma gibi birşansım var mı? Yoksa yeniden mi indirmem gerekiyor. Eğer öyleyse programın indikten sonra düzgün çalışması için indirme sırasında nelere dikkat etmeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum...
service pack 3 sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
449 mesaj
sp3 ü otomatik güncellemeyle yapmanı tavsiye ederim
kapalıysa otomatik güncellemelerini açmalısın ve sp3 burdan yapılırsa daha sağlıklı oluoyor
OP Yıllanmış Üye
142 mesaj
tesisatcisp3 ü otomatik güncellemeyle yapmanı tavsiye ederimOtomtik güncelleştirmeyle geldi yükle fakat yarıda kesti belki yüklemiştir diye baktım fakat hala service pack 2 gözüküyor...
kapalıysa otomatik güncellemelerini açmalısın ve sp3 burdan yapılırsa daha sağlıklı
Yıllanmış Üye
449 mesaj
bilgisayarın da virüs olmadığına emin ol diyorum aklıma başka bişey gelmiyor şimdi arkadaşlar yardımcı olacaktır
Windows XP SP3`u Windows XP cd'sine entegre etmek
Windows SP3 paketi (25 dilde)
25 farkli dil seceneginde windows SP3 paketi. Isletim sisteminize uygun olan SP3 paketini ister Iso isterse Exe uzantili olarak indirebilir ve Windows Xp isletim sisteminizi guncelleyebilirsiniz.
Uyari: Microsoft tarafindan yapilan aciklamalar sonucu SP3 paketini yuklediginiz andan itibaren Internet exploreriniz 7 olarak sabitlenmekt ve geri donusum olarak IE 6 ya donememektesiniz.