Bugün bilgisayarım Service Pack 3 güncellemesini yükledi. Bundan sonra şöle bir sorun çıktı: Eskinden olduğu gibi Zone Alarm güvenlik duvarı açık ve windows unki kapalıydı ama SP3 yüklendikten sonra Zone Alarm açıkken bildirim alanında güvenlik uyarısı veriyor artık, Zone Alarm yokmuş gibi davranıyor, güvenlik duvarı kapalı diyor?
Service Pack 3 (SP3) ile ilgili 1 sorun..
Sorununu bilemicemde uyarıdan rahatsız oluyosan kapatabilirsin
Bir ihtimal güvenlik merkezi zone alarmdan önce devreye giriyor olabilir.Aynısı bende kis 2009 da oldu.Windows o uyarıyı verirken zone alarmın ayarlarını kontrol et.Eğer windowsun dediği gibi gerçekten kapalı değilse o zaman windows dediğim nedenle yanlış alarm veriyordur.Dert etme herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz.
Yanlız uyarılar rahatsız edici olabilir.Windows güvenlik merkezini devre dışı bırakabilirsin ve böylece uyarılardan kurtulabilirsin.
Yalnız zone alarmında korumasının açık olduğundan emin ol.Güvenlik merkezini nasıl devre dışı bırakıcağını bilmiyorsan yaz anlatırım
arakadaşım böe bişe bede duydum ama microsoft sonradan bi daha günceleme yayınladı ve bu hatayı onarmıştıı ......
kis in zaten kendi güzenlik duvarı olduğu için windows un kini oto kapatıyo bende tekrar açtım sorun olmuyo benimkide sp3 bir sorun olduğunu sanmıyorum