bilgisayar için hoparlörden değilde kaliteli bir şekilde ses arttırmak için bildiğiniz bir cihaz var mı adı nedir,
ne deniyor, pahalı olsun olmasın farketmez
ses arttırma cihazı
Ses arttırmaktaki kastınız nedir? Eğer amfi gibi bi olaydan bahsediyorsanız BU Linkteki anfi işinizi görecektir. Ben microlab FC 550 Hoparlörü bu hale gtirdim. Sesi 50'nin üstüne çıkaramıyorum ki çıkarsam şu haliyle polisin geleceği kesindir.
:) hayır işte arkadaş anladı zaten ses kartı olarak sormuştum anladı müziktende anlıyor sanırım :)
konuya ilgin için teşekkürler
Ben bir 8 wattlık hopaörlörün amfisini değiştirdim yüzde 70-80 artış oldu..Eskiden tiz sesler çıkarıyordu ama şimdi kaliteli bass sesler çıkarıyor..ve birde benim eski işyerimde bir adam hopaörlörün içine güç artırıcı gibi birşey takıyordu adını bilmiyorum..Onlarda yüzde 70 civarında sesi artırıyordu...
cevabınız için çok teşekkürlerK.b Dostum Foruma Giremedim O yüzden Biraz Geç oldu amahttp://www.hepsiburada.com/liste ... x?categoryId=404273
bunlar mı dedikleriniz ?
Evet Aynen. M-audio Fast track usb II Yada M-audio Fast track usb Pro İŞine Yarar
Hem verimli hem Kaliteli Bi ses alırsın bu seste seni tatmin eder eminim. eğerki Bide Sağlam bi Hoparlörün varsa istediğin Ses Duyabilirsin. Ben Müzik Yapıyorum 5 yıldır ve "M-audio fast track Usb pro" KEsinlikle Tavsiye ederim