ses aygıtı yok

HPQ-User
17-08-2008, 16:22   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hasan sormuş:
ses aygıtı yok diyor ne yapmalıyım bide ses kartının markasını bilmiyorum

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
parçaları toplama

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

AcuNeTiX
17-08-2008, 19:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
354 mesaj

Ses kartının markasını çalıştıra dxdiag yazıp ses kısmından bulabilirsin.Ses kartının markasını da google da aratıp driverını bulablirsin.

Banned
18-08-2008, 10:40   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

Everest programını indirip ses kartının driverini öğren daha sonra intrentten indir..

Everest

Driver sitesi..

omerfaydali
20-08-2008, 00:37   |  #4  
Yıllanmış Üye
155 mesaj

veya seskartın onboardsa anakartın kendi sitesinden bularak indire bilirsin

Fatih_ARMAĞAN
20-08-2008, 00:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
AcuNeTiX
Ses kartının markasını çalıştıra dxdiag yazıp ses kısmından bulabilirsin.Ses kartının markasını da google da aratıp driverını bulablirsin.
1-ses kartı yüklenmemiş ise dxdiag da ses kartı modelini nasıl görebiliyorsunuz dxdiag ın ses sekmesinde gösterdiği şey zaten ses kartının yüklenmiş olan dll vb. dosyalarıdır.
bu şekilde bir sonuca ulaşılmaz.

bunun yerine şöyle desek;
ses kartının marka ve modelini everest ultimate vb. program ile ve bu programdaki menülerden soldaki seçeneklerde pci aygıtlar a tıklayıp sağda açılan sayfadan ses ilgili marka ve modeli belirleyebilecek bilgileri google a yazıp araştırarak bulabilirsiniz yada buraya yazarak bizden yardım isteyebilirsiniz demek
yada anakartınız modelini bize yazarsanız gerekli sürücü dosyalarını sizin için temin edebiliriz.
eğer pc niz marka bir pc ise pcnin marka ve modelini yazabilirsenizde olur..

AcuNeTiX
20-08-2008, 02:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
354 mesaj
sakarboy
1-ses kartı yüklenmemiş ise dxdiag da ses kartı modelini nasıl görebiliyorsunuz dxdiag ın ses sekmesinde gösterdiği şey zaten ses kartının yüklenmiş olan dll vb. dosyalarıdır.
bu şekilde bir sonuca ulaşılmaz.

bunun yerine şöyle desek;
ses kartının marka ve modelini everest ultimate vb. program ile ve bu programdaki menülerden soldaki seçeneklerde pci aygıtlar a tıklayıp sağda açılan sayfadan ses ilgili marka ve modeli belirleyebilecek bilgileri google a yazıp araştırarak bulabilirsiniz yada buraya yazarak bizden yardım isteyebilirsiniz demek
yada anakartınız modelini bize yazarsanız gerekli sürücü dosyalarını sizin için temin edebiliriz.
eğer pc niz marka bir pc ise pcnin marka ve modelini yazabilirsenizde olur..

Ses kartının tamamen kaldırılmış olduğunu düşünmemiştim.

Ya da kim bilir belkide sadece mesaj sayım artsın diye yazıyorumdur.[Bazıları gibi]