Ses derinden Geliyo

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Karadavut
02-12-2005, 17:48   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
555 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra müzik dinlemek istedim fakat sesin garip bir şekilde derinden geldiğini fark ettim ve bu sinirim çok bozdu düzeltmek istedim fakat düzeltemedim.Sound max control panelden düzeltmeye çalıştım olmadı ,windowstan düzeltmeye çalıştım olmadı media player ayarlarına baktım yine olmadı.İşin ilginci ben ayarlar 1 haftadan beri oynamadığımdan eminim ve dün bilgisayarımda sesde böyle bir problem yoktu acaba kablolardan mı diye baktım sorun yoktu.Ses kartım on board ses sistemim creative sbs 370 2+1.
Bu sorunun nedeni ve nasıl çözebileceğimi açıklarsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Şahin Ekşioğlu
04-12-2005, 21:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

Merhaba,
"derinden" derken tam olarak kastettiğiniz yankılı ve mono bir ses ise eğer, bağlantı noktalarında ya da kablolarda bir sorun olduğunu söylemek mümkün. İyi çalışmalar.

darkstar
05-12-2005, 11:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

belki denemissindir ama sound maxta effecti none yapman gerekiyo genelde bu ses cesitlilikleri burdan geliyo

Karadavut
05-12-2005, 17:37   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
555 mesaj

Arkadaşlar sorunu buldum ben creative sbs 370 in kablosunu kasanın önündeki kulaklık çıkışına taktığım için ses böyle çıkıyomuş.Ben şimdi kabloyu gene eski yerine taktım ses düzeldi.Peki kasanın önündeki girişe kabloyu takınca ses niye böyle geliyor ? Bunu nasıl düzeltebilir ? Kasam Asus TA-250
Cevaplarınız için teşekkürler.