Merhaba arkadaşlar ben hp.com sitesinden m7645.tr modelini aratıp Realtek HD Audio driverini indirip güncelledim reset attım aynı zamanda anakartıda güncelledim yani biosta güncellenmiş oldu.Fakat tekrar açtığımda Alttaki simgesi hem kaybolmuştu hemde gelen ses ATİ HD AUDİO rear output olarak değişti değiştirmeye çalıştım fakat Realtek HD Audio yok olmuş.Bilgisayarı 1 gün önceki haline gönderdim ama yine düzelmedi.Yardım edebilcek arkadaş varsa sevinirim.Bu arada Master Sound son seste.Realtek HD Audio kayboldu:(
Ses Driverini Güncelledim Ses Yok Oldu!
Abicim Şöyle Yapmayı Denersen Belki Olur ...
Sizin Şimdi İndirip Kurduğunuz SEtup'ları teker Teker Açın ve Onları Kaldırın Tabii Olursa benim Ekran Kartında Yaptığımda Oluyor ...
Olmad Bios veya Anakartla İlgilidir Çünkü Bios Bir Gün Öncesine Alınca Bios Aynı Bios :D
Ne yazık ki kaldırılmıyor:(
Belkide Bios'tan ses kartını seçmem gerekebilir mi zannetmiyorum ama:D
eğer ki bios update beta değilse format atman gerekir çoğu zaman çünkü windowsun çekirdeği dinamik değil statik ok? cevap bekliyoruz daha faydalı olabilmek için
eğer ki bios update beta değilse format atman gerekir çoğu zaman çünkü windowsun çekirdeği dinamik değil statik ok? cevap bekliyoruz daha faydalı olabilmek içFormat attım sorun aynı.Altta simgesi yok donanımlardada yok şimdi r2.33 tekrar indiriyorum belki olur
yine olmadı:( Bu arada format atmama rağmen bios 3.17 yükselmişti format attım yine 3.17? format çeşitleri felan da mı var?Varsa orjinal CD den yükleyin manuel olarak. (otomatik değil) Hatalı yükleniyor Realtek bazen.
Ne yazık ki elimde orjinal cdsi yok internetten güncellemek için drevirini indirdim tamamen kayboldu.Son Düzenleme: mert007 ~ 28 Eylül 2009 16:48
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkürler sorunu çözdüm
Biosumun markası Phoenix Bende F1 Tuşuna basarak Bios'a girdim.Orda 1 yan ok tuşa bastım altta Audio yazıyordu Auto modundaydı yani türkçesiyle Otomatik bende Enabled yaparak sesi aktifleştirdim sonra yazılım da geldi ses de.Hepinizin yardımları için teşekkürler yoksa biosa bile bakmadan saf saf oturcaktım:D