Merhaba Arkadaşlar Sizlere Bir Sorunum Hakkında Bir Soru Soracağım;
İlk olarak şöyle başlıyorum benim biostar P4M900-M7 FE marka model anakartım var anakartım onboard ve
içine takılı bir ses kartı var benim pc'mden bir türlü ses gelmiyor anakartın sitesindeki driverleri
indirdim kurdum olmadı. Ses kartının marka modelimi doğrumu bilmiyorum ama kartın üzerinde tahmin ettiğim yerse acayip bir yerinde yazıyor neyse model-marka şu;
Creative EMU10K1X-DBQ yazıyor ses kartının üzerinde. Bunun driverinin bulamadım. Ses aygıtını hatta aygıtlarını
Birde İnternetten baktım creative ses kartlarında kartın üzerinde model diye yazıyor bende öyle bir şey yok
pc'min hem ön panelindeki girişlerinden hemde on board girişlerinden çalıştıramadım aynı şekilde ses
kartındanda çalıştıramadım. Benim bios mavi bios yani phonix award burada acaba on board yada ses kartı
nın birinin default olduğunu düşünüyorum yada ikiside enabled olduğundan çakıştığı. Şimdi sorum şu eğer
benim tahminim doğruysa bunu biostan nerede yaparım yok eğer doğru değilse bu sorunu nasıl hallederim,
Buda Aygıt yöneticisinden Bir görüntü,
Ayrıca İşletim sistemi olarakte windows xp ve windows 7 kullanıyorum ama ikisindede aygıt yöneticisindeki diğer aygıtlar bölümü aynı