Beyler 2 3 aydır kulaklık araştırması yapıyorum ve sonuçda 3 kulaklığa kadar düştüm ama şöyle bir problemim var tek tek söyliyeyim :)
1. Logitech G35 : bu kulaklık hakkında herkes güzel yorum yapıyor fakat 1. si ses kartı kendi içinde olduğu için ağırlığı kafa ağrıtıyormuş. Usb ile bağlandığı için yarın bir gün telefonda kullanmak istesem kullanamam :) ve kulaklık yapısı biraz garip rahat olu mu bilmiyorum
2. SteelSeries Siberia V2 : Bu kulaklık uzun kullanımlar için çok iyiymiş hafifmiş fakat bun içinde ses kartı almak gerekmiş yani normalde 2.1 2 jaklı fakat usb ses kartı ile sanal 7.1 veriyor sana 7.1 i biraz açarsanız sevinirim.
3. ise Roccat Kave bu kulaklık gerçek 5.1 desteğine sahip 5 jaklı çıkısı var. Fakat bu kulaklık 2 problem var 1. si heryerde stoklarda tükenmiş durumda birde gerçek 5.1 alcaksam bana max 100 TL olcak ama değicek bir ses kartı lazım önermeniz gerken eğer ki 100 TL değil işte 150 TL ye bu var cidden değer diyorsanız o da olabilir yani fiyatına performansına denk bir ses kartı alacam bu arada anakartım Asus P8z77-LE PLUS ama her ne kadar 7.1 desteği olsada onboardın ses kartı gibi olmaz heralde
Her neyse takıldığım noktalar şunlar 1. si Sanal 7.1 ve Gerçek 5.1 farkı 2. si Ses kartı gerçekten olmazsa olmaz mı :)