arkadaşlar yeni bir ses kartı ve ses sistemi almak istiyorum benim kafanda 5+1 var ve ses kartınıda creative düşünüyorum ikisi birlikte uyan ve ii ses kalitesi alabilecegim öneriniz varmı?
ses kartı ve + Hoparlor sistemi yardım
bende creative in 7.1 ses kartı ve voica nın 5.1 ses sistemi var gayet iyi tavsiye edebilirim.
Ses kartı olarak creative'den şaşma da kartı ne için kullanıcaksın ? apartmanda oturuyorsan tabiki de subwoofer 'lı bir 5+1 sistem almak mantıklı olmayabilir. MAlum komşular... Sesi açamayacaksan diimi? Eğer müzikle uğraşmıyorsan 30-50$ lık creative 5+1 7+1 gibi kartlart senin işini görür. Fakat müzikle uğraşıyorsan şu prodigy serisi ve sonrakiler derim... Kartla YApacağın şey çok önemli...
mSes kartı olarak creative'den şaşma da kartı ne için kullanıcaksın ? apartmanda oturuyorsan tabiki de subwoofer 'lı bir 5+1 sistem almak mantıklı olmayabilir. MAlum komşular... Sesi açamayacaksan diimi? Eğer müzikle uğraşmıyorsan 30-50$ lık creative 5+1 7+1 gibi kartlart senin işini görür. Fakat müzikle uğraşıyorsan şu prodigy serisi ve sonrakiler derim... Kartla YApacağın şey çok önemli...valla müzikle ugaşmıyorum ama ses' önemli ben müzik dinlerken açarım yani yeri geldimi 7+1 fiyatları ne durumda peki birde atıyorum 7+1 aldım fakat ses kartımı 5+1 aldım ii performans verirmi yoksa onla alakası yoqmu..??
ben seskartı olarak creative sound blaster X-Fi Fatal1ty hoparlör olarak Creative GigaWorks™ S750 derimm gerisi sana kalmış ama bunların fiyatlarını bilmediğim için pahalı ise kızma
X-Fi Fatality 279$+kdv, GigaWorks S750 500$+kdv. Toplam 1400YTL!!! Bu fiyata bilgisayar toplanır.
Müzikle uğraşmıyorsan ses kartı olarak, X-Fi Extreme Music alınabilecek en güzel ses kartı. Hoparlör konusunda birşey diyemem. Genelde hoparlörlerimi kendim yapıyorum.
fiyatları konusunda tahmin yapabilirim fakat dediğim gibi 30-50$ arası değiştiğini tahmin ediyorum... herhangi bir bilgisayar parça satan net sayfasından bak. Ama markadan yani creative'den şaşma....