yeniden merhaba. CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit D.E 7.1 SES KARTI siparişi verdim ama bendeki creative 4.1 hoparlör setini görür mü görmez mi diye düşünmeye başladım. forumlarda bazı hoparlörlerden ses alamayan arkadaşların yazdıklarını okuyunca benim de aklıma takıldı. yersiz bir tereddüt mü yoksa? teşekkürler
ses kartı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj
Yıllanmış Üye
519 mesaj
görür sen merak etme
o ses kartı görmeyecekte başka hangisi görecek
gokhan2413görür sen merak etmeYani!
o ses kartı görmeyecekte başka hangisi gö
Görmesede gel buraya bir çözüm buluruz.
erkanccreative iyi ses kartı ama xfi modeli haricindekilerin vista desteği yok yani sadece çift kanal çalışıyor diğerleri çalışmıdemiş arkadaşımız. Vantage bu konuya da dikkat etmelisin o zaman.
Yıllanmış Üye
519 mesaj
benim 15 ytl ye aldığım uyduruk ses kartı bile vista da çalışıyor creative in çalışmaması tesadüf olur
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj
tesadüf değil gerçek çalışıyorama iki kanaldan ses geliyor yani diğer kanllardan ses gelmiyor o güzelim kart bir nevi boşa çıkmış oluyor
Son Düzenleme: erkanc ~ 22 Haziran 2007 11:17
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Sürücü desteği adam gibi verilirse sorun kalmaz ama CREATIVE böyle bir güncellemenin olmayacagını soylemiş. Bende bu şekilde okumuştum.. Bende creative audiogy 5+1 ses kartı var ama tamamen ıskartaya çıkmış durumda.XP'de güzel çalışıyor ama Vistada patladı.
Bu arada 4+1 ses sisteminden zaten düzgün ses alamazsın. 5+1 en iyisi
Son Düzenleme: Borga-x ~ 22 Haziran 2007 11:35