Ses Kartım Acaip hatası

nokiaviper
06-02-2007, 23:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

Arkadaşlar bende AC 97 ses kartı var resimde görüldügü sorunda pc ses vermiyor donanımların hepsi kurulu ama acaba ses kartım mı yandı :(

Sürüler kurulmasına karşın:
Durumum böyle.

Arkadaşlar bana yol gösterim bütübn herşeyi yaptım drilerları sildim yükledim olmadı bu on board bozulma ihtimali olabilir mi ? bana yardımcı olun kasadan ses çıkmıyor. :(

AnaksimandeR
07-02-2007, 09:47   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

On board ses kartlarının yanması ihtimali genelde çok yüksek değildir. Sorununuz büyük ihtimalle Windows ile alakalı. Driver yüklendikten sonra yüklenen yeni bir donanım ya da program bu soruna sebep olmuş olabilir. Yeni bir windows kurulumundan sonra sorun kalmayacaktır.
Ama bios ayarlarından on board ses desteğini kapatıp ucuz bir pci kart takıp sorununuzu çözebilirsiniz. Karar sizin...

tayfun41
07-02-2007, 18:46   |  #3  
Yeni Üye
20 mesaj

inca ile çakışma problemi olabilir önce ses kartının driverini yükle daha sonra incanın driverini yüklemeyi dene..

Son Düzenleme: tayfun41 ~ 07 Şubat 2007 18:47
blue_endless
13-02-2007, 19:06   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

benım ses kartı anakartın ustunde normalde kasayı ılk aldıgımda normal tanıtmıstım sonra ses kartına bısey oldu ses gelmemmeye basladı aygıt yonetıcısne gırıyorum bu aygıt duzgun calıyor dıyor ses yarlrını kontrol edıyorum normal ama sorun ne anlmadım format attım normal btun drıverlar tanıtılmamıs oluyo ama ses kartı tanıtılmıs bı sekıl cıkıyo ustune guncellestıryım dıyorum anakart cdısıyle ama bundan ıyı yazılım bulamadı dıyo sonucta benım bılgısayarı ılk aldıgım gıbı sıfırlmamam gerıkıyo.  O sekıl nasıl format atarım yardımcı olursanız sevınırım ???

yolcu23
17-03-2008, 03:01   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar benimde aynı sorun var ne yapabilirim.Lütfen yardımcı olun. msnconfig yazdım biraz uğsaştım sonra ses çıkmadı pcden.