o/b ses kartımın sol çıkışı çalışmıyo. yandı galiba ne yapabilirim?
ses kartının sol çıkışı :(
o/b'larda zaten tek bi cıkıs var sag ve sol ordan gelio, once bi hoparlörleri kontrol etsen veya baska bi hoparlör denesen....
bayabi hoparlör denedm. mesela masa üstü hoparbörleri takıyosun soldan ses gelmiyo sagdan geliyo. o şekilde yani.
hmm, ses ayarlarına bakmayı veya en güncel sürücüleri kullanmayı dene bide, donanım hatası var demeden once herseye bi bakmakta fayda var ;) oda olmassa kartındaki ses cıkısına bi bak, kasanı ac anakartını falan bi incele yanık falan varmı veya bi arıza gibi gozuken bisi falan, yok ben o isten anlamam diosan birini cagır bilen baksın bi ;)
elazıglı ben kasanın kapaklarını hiç kapatmamki hatta kasanın içindeyim desek daha dogru olur. anakartta yanık falan yok. bilgisayardan falanda kapalı değil ama ben anlamadım neden böyle olduğunu
:D peki en son nolduda veya naptında bole oldu? yani elektriklermi gitti, program mı yükledin-kaldırdın yada donanımmı taktın-cıkardın?
KUWETMİRA90o/b ses kartımın sol çıkışı çalışmıyo. yandı galiba ne yapabilirim?windows ses denetleyicide, varsa kullandığın ob device'ın programında, ve playerında balance ayarlarını kontrol et
Jeoya katılıyorum. Ses denetiminden balance ayarını kontrol et.