ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA ÖNCELİKLE BEN BU KONULARDA HENÜZ YENİYİM O YÜZDEN BANA SÖYLEDİKLERİNİZİ DETAYLARI İLE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM..BENİM SORUNU MSNDE BİRİ İLE KONUŞURKEN KARŞISINDAKİNE SESİM GİTMİYO MSN AYARLARINA BAKTIM HERŞEY TAMAM KURULU AMA SES GİTMİYO.BEN MESELA SESİMİ KAYDETMEK İSTEDİĞİMDE SESİMİ KAYDEDEMİYORUM.KAYDET BUTONUNA BASTIĞIM ZAMAN KAYIT YAPIYO AMA TEKRAR YÜRÜTÜNCE HİÇ BİRSES ÇIKMIYO KULAKLIKTAN KULAKLIK ÇALIŞIYO AMA SESİM GİTMİYO BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN BU KONULARDA YENİ OLDUGUM İÇİN BANA DETAYLARI İLE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
SES KAYDEDEMİYORUM VS.VS.
Söylediklerinize bakılırsa, ilk akla gelen mikrofonunuzda bir arıza olabileceği.
yok kardeş mikrofon yeni hemn öncekilerdede ses gitmiyordu.bozuk diye deiştirdim ama aynı :(
chigimyok kardeş mikrofon yeni hemn öncekilerdede ses gitmiyordu.bozuk diye deiştirdim ama aynı :(Mikrofon jakı sorunlu olabilir o zaman. İhtimal tabi.
ya ewt bilgisayarın ekranın sağ alt köşesinde sürekli bir jak takıldı bir jak çıkarıldı diyor
ya arkadşım valla aynı sorun bendede var ya ses kartının driver ını güncellemek gerekiyor ama ben beceremedim nasıl yapacağımı bilmiyorum
yapma ya eğer driveri güncellemek gerekiyorsa netten arayıp bulurum inş.:) ama hadi sorun o deilse napcaz o zaman
vallahi ben bi ses kartı alacam başka bi çözüm bulamadım
Ses ayarlarında mikrofonun sesinin açık olup olmadığını bir kontrol et.
yaptım yaptım oldu ses geldi ohhh beee 1 aydır bunun için uğraşıyordum realtekde sorun warmış ya ondan bi iki ayar yaptım kurcaladım oldu ya eyw saolun arkadaşlar ohh beeee :)))))) kör cerrah kardeş sende bi kurcala battı balık yangider :)) ben öyle yaptımm