arkadaslar bilgisayarımda video seyrederken ilk basta ses gelio sonra o olay oluo mesalac adam naber diyor 4-5 sanye içersinde adam agzını naber dio oynatıo yani ses daha önce gelio neden nasıl düzeltebilirim
ses sorunu acil1!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşım öteki açtığın yere mesajı iletmiştim neyse birşey daha söyliyim bende bazı altyazı filmleri açarken bu sorunu yaşıyordum ayrıyetten bu filmleri media player codec ile açıyordum fakat vlc player ile açılınca sorun çıkmıyordu.
vcl player + k-lite codec yükle sorunun kalmaz
senkronize yapamıyor bence kullandığın codecleri kaldır güncel versiyonları kullan bir de media player gibi pc yi kasan dğil daha a sistem kaynağı tüken ten bsplayer veya vlc player gibi yazılımları kullan
tamam tesekkürler ama önceden böyle değildi daha yeni olmaya basladı hem k lite codec pack var oda öyle gösteriyor ama vlc yok bir de onu deneyeyim
vlc media player i de yükledim yine aynı sorun ses daha önce geliyor
k lite codec pack in güncel sürümünü yüklemeyi dene vcl deo codekler üzerinden çalışıyor bence sendeki k lite codec pack te
hata olabilir mesala 2.20 di sanırım son günceli zaten yeni sürümü yükledigin taktirde alt versiyonunu silitor birde böyle dene
ses senkronizasyonu yapman gerekiyor arkadaşım.Bunun için bir çok program var. şimdi aklıma gelmiyor isimleri ama arama yaparsan bulabılırsın
format atsam düzelir dimi
Evet ama bu pire için yorgan yakmak gibi olur.
merhaba enes
diher arkadaşlerın dediği gibi codec sorunun olabilir
klite yada diğer codecler sorununu çözer eyer çözmesse
bir teknik servisciye sistemini konterol etmeni önerilim iyi günler
enes bence sen o videoyu asıl dosya şeklinden çevirme yapmışın.mesela;flv dosyası iken sen onu mpeg e çevirmişdir.belkide ondandır..?