iyi günler
ben bir creative 4+1 sistem aldım.bilirsiniz 2 ses çıkışı var.benim ses kartım da onboard.bende çin malı 2 ses çıkışlı bir ses kartı alıdım.bilirsiniz win kullanılan sürücüyü otomatik tanırama arasıra durup dururken ses gidiyor.oyun oynarken müzik dinlerken filan arkadaki bir pencereyi tıklatılatayım ses gidiyor.çözümünü bilen var mı.creative ses kartımı almalıyım.onboard ses kartının bios ayarlarından da kapadım.
ses sorunum var
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.senin 2 ses çıkışlı ses kartının sürücülerini tekrar yükle winsowsun ses ayarlarından biraz kurcalamayı dene
Ne alaka..topgunace bios ayarlarınla niye oynuyorsun.Durup dururken ses gidiyorsa bir kasma olası bence.Biraz yorma bilgisayarını görevlerini azalt derim ben...
sorun çözüldü 4.1 creative ses kartı aldım sorun morun kalmadı.teşekkürler.
Bios ayarlarını kapatmasının sebebi Sonradan aldığı Seskartıyla onboard ses kartının çakışmamasını sağlamak.
neyse sorun hallolmuş ii günlerde kullan bende de var ii bişey
bende 5+1 aldım hiç sistemde sorun olmadı ne yse sorun çözüldü
HASANSANCAR artık eski konuları güncellemesen diyorum 6 aylık bir sayfa dolusu konu güncellemişsin ve çözüm veya öneride sunmamışsın... Güncelliğini kaybetmiş konuları kitlemek zorunda bırakmayın bizi lütfen güncel konulara yazıp sorunları olanlara görüşlerinizi bildirirseniz forum düzenini bozmamış olursunuz...
İyi çalışmalar...