Ses sorunum !

Dr.Gangbang
18-01-2012, 09:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

bilgisayarım formata gitti geldiğinde windows xp 2002 servis pack 2 yüklüydü (orjinal)
ama hoperlörlerden ses gelmiyor Realtek AC'97 yüklü hopörlör girişlerini kontrol ettm fakat bir işe yaramadı hopörlörler baska pc de calısıyor. bilgisayarımdan yönete girdiğimde sarı bi soru işareti var ses driverinde ordan güncelle dediğimde güncellemiyor yardım larınız icin simdiden teşekkürler

KyneDawson
18-01-2012, 09:54   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Bir kaç yıl önce benzer bi sorun benim başımada gelmişti.Başka ses driveri indirip kurmuştum düzelmişti.sizde modeline uygun başka bir sürücü kurun bakalım düzelcek mi.

Kapalı Hesap (221406)
18-01-2012, 10:37   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj

anakrtının desteklediği driver / anakartının kendi sistesinde mutlaka vardır / mümkünse onu indir ve o driver!ı kur..
belkide orun yoktur /sen pc  ye tanıtmamış olabilirsin ..aşağıdaki resme bak / 
bilgisayarım sağ'a tıla /yönet /aygıt yöneticisi / ve oradaki soru işareti olarak gözüken ses sürücüsünün üzerine gel / ve tıkla / yukarıdaki sembollerede nereye tıklamanı gerektiğini resimde gösterdim /bi kez daha tıkla ve sonucu bekle /dosya aktarım şeklinde bi yerler kıpırdarsa sürücüyü tanımamış ve tanımaya başlıyor demektir. / 

yok buda olmazsa sürücüyü kaldır ve kendi sitesinden indirdiğin audio driver'ı kur ve b,ir kez daha bu işlemleri denen /