Birde k-lite görüntü için değilmi sesle ne alaka ?
Ses teki çızırtı
Kullandığınız kablo-jak yıpranmış olabilir. Başka kablo veya jak ile deneyin. Daha önce XP de yok olabilir ama Win7 yi kurduğunuzda bu soruna denk gelmiş olma ihtimali de var. Birde dediğim gibi kablo ve jak değişikliği ile kontrol et.
Ayrıca, belki dikkatinizden kaçmış olabilir diye yazıyorum. Önceden olmayıp bu esnada hoparlör veya ses girişine yakın bir yerde telsiz telefon veya sinyal bozulmasına sebep veren herhangi bir cihazınız var mı.
Sorun değişmedi ses aynı :S
Ne dedim ki ? Uslub?
Realtek control Panelden ayarlar nası olcak
R32 libiş ivardı birinc isayfada onur kurdum control center gelmedi
microfon simgesinin kapatın ondandır büyük ihtimal
Ben sorunumu düzgün anlatayım
mupek77 --------------- jak 'tan anlamıyorum Sadece arkadaki ses kablolarını çıkardım taktım Olmadı
Recep abi--------------- sen kontrol panel dedin
O yoktu bidaha kurdum ses driverını bu sefer cızırtı arttı ama control panel geldi
Burda ayarlar nası yapılıyor onceden sadece kurardım hiç ayar çekmezdim ?
Ayrıca K-Lite yide kaldırdım win7codecpack ıda kurdum gine olmadı ?
Sorunum devam ediyor Çok cızırtı var ?
belki de windows 7n çakmadır :D
Msdn gibi bir şey varya ( adını tam bilmiyorum Ordan:P)
Sorun azaldı var ama arada
Çözüm ise -----------
Driver ' ı silin O otomatik kurcak ozaman oldu
Çok Çok aza indi ama arada yapıo :)
Birde bu azı yok etmek hiç cızırtı olmamasını bılenlerden yardım bekliyorum
tamamen bilgisayarınızdan ses sürücüsünü kaldırın..sonra , setup dosyasına sağ tıklayıp , özellikler , uyumluluk , vista , vista sp1 , vista sp 2 ,xp sp 3 , xp sp 2(TEK TEK HEPSİNİ DENEYİN) yapın ve yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin..
ses kartınız xp deyken yani sorunsuz çalışırken , ses kartınızın programı önceden sisteminizde yüklümüydü , şimdi yüklümü ?.. (ses ayarlamaya , seslerinizin genel olarak ayarlamanıza yarıyor..)
Reltek HD audio R332 veya 32 di galiba onu kurdum resattım
Ayrıca Xp de sorun yoktu çalışıodu
Osman kardeşin dediğini denicem tek tek uyumluluk modunu denicem
Dediğim R32 yi kurdum kontrol panel yoktu Sonra res attım kalıdrdım otomatik
Windows yükledi ondada Control panel yok ve Program ekel veya kaldırda gözükmüyor
Nası kaldırcam ? bu acele bi cvp lazım
yüklediğiniz programın setup dosyasını tekrar yüklermiş gibi açıp , yükleme seçeneklerinin menülerinde türkçesi tamir etme , silme diye seçenekler çıkması gerekiyor ...orada silmeyi seçip silebilirsiniz.. (delete : silmek , repair : tamir etmek )
vista için olan driveri bilgisayara kopyaladım setup a sağtıklayım vista servis pack 2 yi seçtip yükledi ondan sonra başlattım sorun çözüldü bu arada kontrol panelide geldi
Nası oldu ? benimki olmuyo Dediğini yapınca olmadı Osman kardeş
uyumluluğu ayarlayınca sadece vista oluyo xp olunca hata verio vista uyumluluğunda kurdum
Ses iyçe cızırtılaştı
Nadir nası yaptın ?