F10,F11,F12 De Ses açma,kapama,artırma tuşları var.Birkaç gün öncesine kadar çalışıyordu.Şimdi çalışmıyor.Neden çalışmıyor
Ses tuşu çalışmıyor
Laptop mu, yoksa masaüstü bilgisayarda multimedia klavye mi kullanıyorsun?
Bir şekilde sürücüsü bozulmuş olabilir. Laptopun driver cd'sinde fonksiyon tuşları için bir program vardır. Mesela benimkinde "ATK hotkey driver" diye geçiyor. Bu programı kurmadan laptopumun fonksiyon tuşları çalışmıyor. Seninkinde adı nedir bilmiyorum ama cd'ye bakıp ilgili programı (yani sürücüyü) kurarsan sorun düzelecektir.
Bu arada ikinci ve çok düşük bir ihtimal: Ses işlemleri için eğer klavyende FN tuşu ile beraber bu tuşlara basıyorsan FN tuşu bozulmuş olabilir. FN ile basılan diğer tuşların çalışıp çalışmadığını da bir kontrol et.
Bir şekilde sürücüsü bozulmuş olabilir. Laptopun driver cd'sinde fonksiyon tuşları için bir program vardır. Mesela benimkinde "ATK hotkey driver" diye geçiyor. Bu programı kurmadan laptopumun fonksiyon tuşları çalışmıyor. Seninkinde adı nedir bilmiyorum ama cd'ye bakıp ilgili programı (yani sürücüyü) kurarsan sorun düzelecektir.çok sağol. driveri kaldırdım tekrar kurdum çalışıyor.Bu arada ikinci ve çok düşük bir ihtimal: Ses işlemleri için eğer klavyende FN tuşu ile beraber bu tuşlara basıyorsan FN tuşu bozulmuş olabilir. FN ile basılan diğer tuşların çalışıp çalışmadığını da bir kontrol et.