arkadaşlar veb camı hoperlöre yaklaştırınca tiz bir ses oluşuyor neden kaynaklanabilir?
ses uzmanları buraya
webcam'de dahili mikrofon varsa sesi o yapıyordur. birbirinin zıt işlevi gören hoparlör ve mikrofonu çok yakın tutarsan o tarz sesler çıkar. ya kameranın mikrofon kablosunu sökersin yada windows ses ayarlarından "mikrofon/giriş" ayarını sessiz yaparsın bunu önlemek için.
arkadaşlar merhaba.7+1 ses sistemi aldım ve bunu LCD tv de kullanmak istiyorum.bunun için bana yardımcı olursanız sevinirim.neler gerektiğini söyleyebilirmisiniz
webcamındaki mikrofondan kaynaklanıyor. bilgisayarının ses ayarlarından mikrofonu kapat ya da kapatmaya yakın kıs.
bi de gokhan arkadaş bu konuyla alakası yok ama söyliyeyim.
o parçalar ses sisteminde zaten çıkar. sadece bass ın olduğu bölümü dvd player e dvd player i tv ye bağlayın.
tabii kolonları da bass a bağlamayı unutmayın.
eğer ses sisteminizde dvd oynatıcı yoksa eğer bi tane alın ona bağlayın öyle tv ye bağlayın. başka türlü bi ses çıkışı sağlayamazsınız.
teşekkür ettim ozanaab verdiğin bilgi için.anladığım kadarıyla direk tv çıkışı yok 7+1 için.çıkış için dvd player kullanmamız lazım.peki dvd player 7+1 kaldırır mı yani çıkışı var mı ?
dvd player 7+1 kaldırır. hatta kolon molon falan da kaldırır. onlar zaten ses kartı üzerine kurulu sistemlerdir. tabiiki de çıkışları vardır.
çok teşekkür ettim ozanaab.dvd playerdan değilde sadece tvden film izlemek istesem sanırım kullanamıyorum 7+1 i veya bir kısmını kulanabiliyorum. doğrumudur?
ya frontları bağlayın ya da rear olanları ...ama her birinin farklı bağlantısı varsa sadece center ı bağlayabilirsiniz