slm arkadaslar bnde aranıza yenı katıldım sımdı benı sorum bu bn eskı anakart cıpset dıe bıyerı yanmıs dıe tamırcı yenıden anakart almak zorundasın tamırı olmaz dedı bnde 60 ytlye Anakart Ad Gigabyte GA-8VM800PMD-775 aldım tamırcı tekradan xp kurdu ama ses calısmadı cakısma var dıe format atılacak dedı bnde sımdı atmyın sonra bn atarım dedım tamırcı ses olmadıgı ıcın seskartı taktı ses calıstı ama anakartakı ses cıkıcları calısmıor drıverlerını yukledım sadece cameradakı mıkrofon calıor ses yok ama yardımcı olun herkese ıyı aksmalar
ses
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj
sımdı ses kartı verdı onu cıkarınca yuklıorum ses drıverlerı olmuor bana yardımcı olurmusun acaba msn varmı varsa yazarmısn bana msn yardımcı olurmusun
OP Yeni Üye
32 mesaj
KENDIM YAPA BILIMIYIM ACABA YUKLNECKK BISIMI
OP Yeni Üye
32 mesaj
YANINDA VERDILER SES KARTI AMA BN ANAKARTIN USTUNDE SES CIKISLARI BOZUKMU DEGIL ONU ANLAMK ISTIORUM GIGABYTE 60 YTL VERDIM IYI SENCE
Yıllanmış Üye
875 mesaj
bence anakartı geri verin ve sıfır bir anakart alın sisteminiz tam olarak nedir eski bir sistemse tabi yeni anakart fikri iyi değil.
OP Yeni Üye
32 mesaj
windows xp professional versıyon 2002 servıs pack 3 ıntel(R) celeron(R)CPU 2.66GHZ 2.67HGZ 512 RAM GEFORCE 6200 A-LE 256 MB