Sesi yükseltmenin bir yolu varmı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
erhanengin
20-03-2006, 01:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Arkadaşlar mrb. şöyle bi sorum olucak size.. elimde iki tane kulaklık var bi tanesi öyle sıradan bildiğiniz kulaklık diğeri phlips hp800. ses kartım onboard ikisindende aynı sesi alıyorum sadece kalite çok az farkediyo.. bi de elimde creative vibra128 ses kartı var ama gene sesde bi artış yok.. ben bu kulaklıklardan nasıl sesi daha fazla alabilirim bilen varmı?

Lateralis
01-04-2006, 17:41   |  #2  
Yeni Üye
49 mesaj

senin oncelikle iyi bir ses kartina ihtiyacin var ikinci si ise bir amphi ye. :)
amphi olarak sunlari kullanabilirsin
guclu speakerlarin uzerindeki kulaklik cikisina kulakligini takip., hem bilgisayarinda sesi hemde speakerin sesi kokleyerek :) yuksek ses alabilirsin.
ikinci amphi ise  pc ini  muziksetine bagla.bilgisarinin ses cikisindan, muzik setinin microfon girisine baglanti yap.bunu yaparken iki ucuda streo olan bir baglanti kablosu al.elektronk cilerde bulabilirsin..baglantiyi yaptiktan sonra kulakligini muzik setinin kulaklik girisine tak...ve sesi kokle :D

birde ses ayarlarini kontrol et ..gelismis ayarlar kisminda speaker ve kulaklik secimi var onlardan kulakligi sec ve bi daha dene .. :)))  

ehtiyar
02-04-2006, 15:24   |  #3  
Taze Üye
5 mesaj

vibra 128 ses kartım var diyorsunuz bunların birkaç türü var bakın bakalım kartın üstünde tda1517 entegresi varmı var olan model ise yüksek ses almanız için iki adet yanyana jumper vardır onları line değil hoporlör çkış olarak ayarlayın sesiniz artacaktır. tda1517 entegresi yoksa ne yazıkki harici anfiye ihtiyacınız olacak. Harici anfinin iyi tarafı var 55 hz ve bilgisayar işlemleri dip gürültüsü olmuyor yada az oluyor.

ehtiyar
02-04-2006, 15:26   |  #4  
Taze Üye
5 mesaj

harici anfi için banma başvurabilirsin.

shehsuvar
02-04-2006, 19:24   |  #5  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

ehtiyar  sağolasın. bende vibra 128 var sesi  yükseltmek için extra programlar  kullanırdım şimdi aynı programları sesi kısmak için kullanıyorum ( abartmıyorum aynen böyle )

vibra 128( creative 128) için jumper ayarları
yüksek ses için "Speaker Out Mode"

Son Düzenleme: shehsuvar ~ 02 Nisan 2006 19:31