ahmeyt05Yani ben direk söylüyorum, romantizmden, böyle yöntemlerden falan pek anlamam.teşekkür ederim o senin alemliğinde olmaz bu işler pat diye azcık romantik olacaksın ne bileyim biraz kadın ruhundan anlaman lazım sende konuya direk girmişsin kız ürkmüş tabi sana sonraki hayatında bir tavsiye böyle şeyleri söylemeden önce ne bileyim bir çicek al ya da ilk önce duygularını anlatan güzel bir şiir yaz öyle söyle daha etkili olur karşıdaki şahsın üzerinde.Son Düzenleme: Kylie ~ 19 Mart 2009 00:55
Sevdiği Kıza Açılamayanlar Mutlaka Okusun. :)
- 1
- 2
seni üzmek istemem ahmet tamam nasıl istersen ama son bir şey eklemek istiyorum eğer iznin olursa tabi,video için iyi fon müziği bulurum ihtiyacın olursa burdayım.
vayyy! sende çok ağır takılmışsın bu saatte tokunmasın sonra:)
Kylievayyy! sende çok ağır takılmışsın bu saatte tokunmasın sonra:)tokunmaz ama mezem yok sanada afiyet olsun only :)firefox'ta sorun mu var yazıları çift görmeyeee başladım sizdede oluyor mu ?? :D
siz liseliler türk filimleriyle büyümediniz ama bakıyorum ki hernekadar filmlerini seyretmemiş olsanız da türk gençliği olarak senaryolarına hala bayılıyorsunuz
Fatturburakesan_1993 e katılıyroum.Artık söylesemmi ne ?tam doqru bir zaman
Ama sevdiğim bir kız olmaması olmasından daha iyi.Okul bitsin sonra ÖSS yi kazanalım sonra söylerim...Çok mu ileri bir zaman?
viking20cbilgen13,:( ama ama onlarda uyumadan önce süt içmiyorlar mı?
olmadı bu.Forumda 10-11 yaş grubu birçok kişilerin de old.ltf.hatırlayalım.
oyyy oyy guzelmis ben bunun vidyosunu izlemistim
kiza acilacak olan arkadas sevgilim var derse bitiyosun ona gore
kızlarla konuşmaya çekinmiyorum ama birinden hoşlandımmı iş değişiyor. hoşuma giden biri var ama hiç konuşamadım. hep sınıfta oturuyo gidemedim bir türlü yanına off =)
Aşk diye birşey yoktur.
O yaştaki kişilerin tek işleri ders olmalı.
hakan1987oyyy oyy guzelmis ben bunun vidyosunu izlemistimzaten daha yeni ayrıldı sevgilisinden
kiza acilacak olan arkadas sevgilim var derse bitiyosun ona gore
Bu ikilinin ikisi de çok pısırıkmış valla
Konunun başından beri yazamayayım dedim ama daynamadım yazıyorum bende hikayemi:D
Mekan: okul bahçesi kantin-okul yolu.
Zaman: tenefüs bitişi içeri giriş.
Kişiler: Ben , Sevdiğim kız, ve tanımadığım arkadaşı.
Ben gittim kızın yanına dedim konuşabilirmiyiz diye kız demezmi, Neden? (bittim o an ) sorna zar zor kısılan sesimle, konuşmak istediklerim var.
o anda kız, arkadaşı ile çekti gitti :(:( ( sap -odun,kereste,vs.- gibi kaldım)
Sonradan öğrendim,kızın hoşlandığı biri varmış,
O gün bu gün hemen her tenefüs bana bakarken yakalıyorum,sadece ben değil arkadaşlarımda baktığını söyliyorlar ve görüyorlar, ama gel gör ki kız bunu (baktığını) inkar ediyor -ortak bi arkadaşımız a sorduttum, Madem istemiyor neden bakıyor diye kızdan gelen cevap aynen'' Kim bakıomuş ona be'' oldu birde benim mabetimin açılmasını istemiyormuş.
Sonra bana bakarken defalarca yakaldık ( ben ve arkadaşlarım )Bu günde aynı şey oldu bir kez baksa birşey demiyeceğim ama bi tenefüste 3-4 kez de olmazki. insaf banda :(
ya siz alınganlık yapıyorsunuz,
ya da o naz yapıyor.
baran101010çok kötü bir duygudur heralde ercan kardeşim ben olsam dayanamam kızla kavga ederdim hem bakıyosun hemde olmaz diyosunAh sorma, bi gün kafama esicek. Gidip ne bakıyorsun gibisinden başlayıp düm düz gidicem. Sonuçta sevdiğin insan ve bir kız, düşünmek bile istemiyorum. Bazen delirtiyor beni...
önceki gün laf attım uzaktan. Gözleri güzel diye, 3 tenefüs dışarı çıkmadı, laf atmayada gelmiyor, gelsin desin nie laf atıyorsun yada bi arkisne söyletsin.
urkatatya siz alınganlık yapıyorsunuz,urakat sözün bana ise eğer,
ya da o naz yapıyor.Alınganlık yapmadığımı şu olaya bağlıyorum.
Kızın hoşlandığı biri olduğunu öğrendikten sonra, ben ona 2 gün boyunca hiç bakmadım bulunduğu ortamdan bile ayrıldım, arkadaşım; 'kız sana bakıyor' dedi. Başta inanmadım ,sırf o gün ve ertsi gün takip ettim ve bakıyordu...
Bu alınganlık ise suçluyum, bakmayıda bırakırım, ama ortada naz yapmaktan çok bence umut vermek var, yada ben öyle hissediyorum...
Sanırım okul rehber hocasına danışmam gerek yada daha ileri bir psikologa deliyorum galiba :(Son Düzenleme: ReFeRaNSs ~ 19 Mart 2009 23:04
- 1
- 2