kızla konusuyorum kız dıyor ama benım senı sevıyorum dıyorum kız dıyor ama cıktıgım var cıktıgı cocukta benı arkdsım ama cok samımıyet degılız napmam lazım kıza facede konusamıyorum utanıyorum etraftakı ınsanlarda dıyor o kız sana bakmaz cok canım sıkılıyyor lutfen yardım
sevdigim kız nasıl anlıcam benı sevdıgını luffen
Yılan hikayesi gibi hiç bir şey anlamadım. Ve bu konunun Windows 7 ile ne alakası var kıza format mı atacaksın ?
:) Dike format at Aşk virüsü bulaşmısa toptan çözüm olur. Yok virüs koruyucu arıyorsan bilemem Microsoft securitiyi dener derim. Ama kabloların takılı olduğundan emin ol. Eğer elektirikler yoksa barajlar yıkılmış olabilir...
Umarım ne dediğimi anlamışsın ( yanlış yer yanlış konu)
tipin olmadımı paranda yoksa yetenklide değilsen yalan da konuşamıyorsan kızlarla çıkman çok zor.Çünkü devir şeytanlık devri.Melekler bu dünyada beş para etmiyor.İyi niyetli oldunmu tokatlanırsın.Senin daha çok çalışman gerekli.Yada sen hep seni sevmiyenlerle birlikte olmak istiyorsun.Bence güzellik çirkinlik olayını bir kenara bırak insancıl biri ile dolaş.Herşey yatıp kalmakla bitmiyor.İlk önce arkadaş ol.Sonra dost sonra sevgilin olsun.Daha iyi tanımaya çalış.
Windows 8'e geçince düzelir her şey
öncelikle türkçe öğrenmelisin inan ki bu seni hedefine yaklaştıracaktırezgi bazen saçmalıyorsun işte o anlardan biri.Yani bir kızla çıkman için çok iyi türkçe bilmene gerek yok.Bali senin nasıl bir tip istediğinin ilk koşulunun türkçeye hakim olmasını söyle.Edebiyat öğretmeni olupta bekar ölen insanlar VAR.Bu tamamen kader nasip ve ortam.Hayırsız kız etrafta dolu var bulaş bir daha yakanı bırakmazlar ama düzgün terbiyeli bir insanla birlikte olunca bukadar zamandır diğer kızlara nasıl dayanıyormuşsun ve nasıl zarar vermişler anlıyorsun.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (241932) ~ 29 Ağustos 2012 18:02
ne yani kız sana yaklaşmak için mi arkadaşınla çıkıyor? seni sevse seninle çıkardı herhalde. Bırakın bunları ya çok eskilerde kaldı bunlar.
Tags: 80ler, 90lar, türk filmleri, yeşilçam ,küçük emrah,
imkansız aşk falan değil ne yaşının nede tipinin önemi var git açıl kıza %50 %50 he erkek arkadaşı bulaşırsada küfür ederse ki eder ve edilmeyecek şeylere eder öyle bir durumda kır kafasını gözünü
Sen derslerine çalış kafanı takma kız mevzularına :)
Sen derslerine çalış kafanı takma kız mevzularına :)en güzeli
bencede boş iş çocukluk sevdasından öteye gitmez
o yaşlarda kız mevzularına kafa yorunca insan erken yaşlanıyor çünkü o yaşlardaki kızlar herşeyi tozpembe görüyor
en iyisi liseyi bitirince başlamak derim tabi üni okumayacaksanız
o yaştakiler serseri tipleri sever o serserilerinde ağzı çok bozuktur birgün dövecem birinide işte bela aramıyorum