Sevdiğini bana ispat et sorusuna ne dersiniz??

sexgin55
08-03-2011, 14:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

kız arkadaşınıza sevdiğini bana ispat et değince ne cevap vereceksiniz??

Kapalı Hesap (153334)
08-03-2011, 15:08   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Böyle bişey demesi bence sana güvenmediği anlamına gelir.Bir insan eğer sevğisini ispat etmek için uğraşıyorsa o insana gerçekten büyük bir yardım gereklidir.Buda yeni moda oldu "yok sen beni sevmiyorsun" "yok başka birimi var" "yok sevdiğini bana ispat et" bu tür insanlardan uzak durun.Çocuk oyuncağımı bu ispat edilicek bişey varsa o ispatlasın seni sevdiğini madem.
Benim kız arkadaşım bunu bana söyleseydi ki söyleyemez farzedelim ki söyledi alacağı cevap bu olurdu.
Sevgi ispat edilicek bişey değildir içinde bana karşı sevğin azaldıysa bunu bilmek en doğal hakkımdır.Bu böyle ispatlama yolu ile devam edecekse bence yollarımızı ayıralım.
Böyle diyince kız sana seni seviyorum derse bende seni seviyorum dersin sana karşı sevgisini ispadının karşıklığını almış olur.Ama Evet haklısın bencede yollarımızı ayıralım derse, hemen ayrılman senin için en uygunu olur. Yoksa ileride görmeyeceğin şeyleri görürsün çünkü kızın sana olan sevgisi çoktan bitmiştir.
Sezgin 17 yaşında olduğu gördüm.Durumlar bazen hiç umduğun gibi gitmeyebilir.Bence en doğrusu senin kendi sözlerindir.Başkası sedece durumunu kötüleştirir.Bence kendi çabanla bu sorunun cevabını bul ve ona duymak istediği cavabı ver.Ben herzman ağır konuşurum çünkü benim yapım bu doğruysa doğrudur yanlışsa yanlış benim sana verdiğim cevaplar kız arkadaşında ters tepebilir.O yüzden sana kolay gelsin.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (189268) ~ 08 Mart 2011 15:29
CasperTweti
08-03-2011, 19:18   |  #3  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
158 mesaj

Sevgi bugün için ispatlanıyorsa yarın muhtaç olduğu ya da olduğun durumda ne olacak. Bırakıp gidecek misin ya da bırakılıp gidilecek misin? Bunu düşüneceksin. Yarınımız hiçbir zaman garanti değil ben ne ispatlanan (ikna edilen) sevgiler gördüm yarı yolda bırakan. İkna etmek için ispatlıyorsan bırak gitsin. Sevdiğin için yapıyorsan o ayrı. Karısının ihtiyacı için böbreğini verenler oluyor ama o istedi diye verenleri görmedim. Sevgi budur. İstedi diye değil sevdiğin eziyet görmesin diye canından can verirsin. Hiç tanımadığın kişiye canından can vermeye kalkar mısın? Dilencilere bozuk paralar verilir? Can verilmez. Sevenlere ihtiyacları verilir sevdikleri tarafından.
Beni seviyorsan bana araba al diyorsa menfaat vardır. Alacak diyorsa köleleştirme vardır. İmkan bile varken araba yerine bir çift terlik alıyorsa katlanılan bir sevgi vardır. Seni tanıyorsa seni kabul ettiyse seviyor demektir. Yok beni sen tanı diyorsa diretme vardır.

Tuğsan
08-03-2011, 20:56   |  #4  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Senin gibi bir Turkceyle gelirse, ona sevgiyle alakali kitaplar okumasini tavsiye ederdim, okurken hem sevginin ispatinin teorik olmadigini anlar hemde rezil durumda olan Turkcesini duzeltmek adina birseyler yapmis olurdu.

Ama kesinlikle ve kesinlikle bu sorunun Genel Fotografcilik bolumu ile ne akakasi oldugunu sorup, ogrenmeye calismazdim..

ramcixx
16-04-2011, 14:07   |  #5  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

Ters takla atarım, sonra ona sölerim beni seviosan ters takla at die.Atamazsa benim için o, bitmiştir!

ramcixx
16-04-2011, 14:38   |  #6  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj
Alıntı: pcword  
Forumda açtığınız konuları ilgili yerdeki bölümlere açmalısınız.
 Hocam bende alakalı olsun diee fotoğrafını çekerdim dicektim ama... Ha?

Banned
16-04-2011, 14:43   |  #7  
Banlandı
72 mesaj
Alıntı: ramcixx  
 Hocam bende alakalı olsun diee fotoğrafını çekerdim dicektim ama... Ha?
ilk önce yazm krallarına dkkat et turkche kullan bikere öğren şöyle şyleri

ramcixx
16-04-2011, 18:38   |  #8  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj
Alıntı: mahmutcuk  
ilk önce yazm krallarına dkkat et turkche kullan bikere öğren şöyle ş
Buyrun, başka bir konu daha açıldı "YAZIM KURALLARI" .Lütfen arkadaşım panomuz GENEL FOTOĞRAFCILIK.Hmph

Kapalı Hesap (200174)
16-04-2011, 19:22   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

zate o soruyu soruyorsa seni sevmiyor yada güvenmiyordur hemen yol veririm ona güven yoksa sevgi aşkta olamaz benim şahsi düşüncem bu zamanın kızlarıda türlü türlü şeyler çıkartıyor yok beni sevmiyorsun yok öle oldu yok böle ne günlere geldik töbe töbe

ramcixx
17-04-2011, 15:18   |  #10  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

Kıyamet alametleri :))

Banned
17-04-2011, 15:23   |  #11  
Banlandı
556 mesaj

başlığa bak konuya bak git çay demle bu ne kız sevdasıdır teknoloji forumlarını bile bastı, konuya cevaben:0.48

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1878790890709

Son Düzenleme: 36 boys ~ 17 Nisan 2011 15:24