sevgilime yazdığım mektup (sizce işe yarar mı)

KOBRRA
23-08-2010, 12:54   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj

Canım...Eminem...Adını duyduğum zaman bile heyecalanıyorum.Biliyorum sevgimi biraz abartıyorum.Ama tüm suç kalbimin.İnan ki aşkımızda heyecan olmasını bende isterim.Elini tutup seni seviyorum demeyi bende isterim.Karşıma alıp güzel güzel konuşup sana "aşkım" demeyi bende isterim.Ama bu kalbim var ya!!Onun yüzünden bunların hiçbirini yapamıyorım.Seni gördüğüm zaman "küt küt" atıyor. Sana karşı tüm hissettiklerimi yüzüne karşı söylemek isterdim.Ama olmuyor işte.Nolur bu çekingenliğimi affet.Tüm yazdıklarımı okurken yüzünde oluşacak ufak bir gülümsemeyi dünyalara değişmem. Senin en çok neyini seviyorum biliyor musun?Yüzüme bakamayıp başını öne eğerek gülümsemen çok hoşuma gidiyor.O zaman çok tatlı oluyorsun.Sen her zaman tatlısın.Ama o gülümseme kalbimin atışını fazlasıyla artırıyor.Tam o anda dilim tutuluyor.Ah bi yüzüne bakarak konuşabilsem...Ne güzel olurdu değil mi? İstersen birazda çıkma teklifi ettiğim akşamı anlatayım.Bugün tam 348 gün oldu biliyor musun?O akşam heyecanımdan uyuyamadım.Sahura kadar uyumadan seni düşündüm.Ahh be...Nasıl uyuyabilirdim ki?O zaman için hayatımın en mutlu anıydı.Eminim ki sende çok mutluydun. Canım...Sana karşı hissettiklerimi buradan anlatmaya çalıştım.NolurAŞKIMIZ BİTMESİN.Nolur seni bu kadar seven kalbimi kırma.Biliyorum senden çok şey istiyorum.Belki sen aşkımıza TAMAM demek istiyorsun.Ama nolur beni kırmayıp aşkımıza DEVAM diyelim mi?Söz veriyorum...Artık sana karşı daha açık olacağım.Eğer aşkımıza DEVAMdersen beni çok mutlu edeceksin.Ve seneye sürprizlerime hazır ol.Seni gülümsetecek herşeyi yapacağım.               AŞKIM...BANA TEKRAR EVET DER MİSİN???

Son Düzenleme: KOBRRA ~ 23 Ağustos 2010 13:14
MertBJK1903
23-08-2010, 14:52   |  #2  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,020 mesaj

bende atilla gibi yanlış foruma geldim sandım bunu kadınlar kulübü diye bir forum var oraya yaz bizlerden birşey çıkmaz sana yapacağımız tek tavsiye bunu e-mail olarak gönder olacaktır.

-R8-
23-08-2010, 15:26   |  #3  
-R8- avatarı
Yıllanmış Üye
446 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Soruyu okuyunca yanlış foruma mı geldim dedim Kahkaha
SAİNT
23-08-2010, 16:02   |  #4  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

muahaha kızma ama muhteşem doğru yoldasın vakit geçmeden açıl yoksa iş işten geçer en azından boşyere bekleme yapmazsın hemen sonuca ulaşırsın.

Atilla Sarıtaş
23-08-2010, 19:32   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Arkadaşlar yerime cevap vermiş zaten. Hayırlı işler 

Rashnu
10-02-2011, 07:46   |  #6  
Rashnu avatarı
Yıllanmış Üye
347 mesaj

Asaletinizi bu kadar düşürmeyin Kardeşlerim sonuçta

Kapalı Hesap (167851)
15-02-2011, 21:22   |  #7  
Kapalı Hesap
390 mesaj
Alıntı: Rashnu  
Asaletinizi bu kadar düşürmeyin Kardeşlerim sonuç
Katılıyorum.Bence çek bi köşeye direk bas teklifi.Beğendim
Garantili Formul ... )

hyaled
10-03-2011, 19:24   |  #8  
Taze Üye
10 mesaj

Belki sen aşkımıza TAMAM demek istiyorsun.Ama nolur beni kırmayıp aşkımıza DEVAM diyelim mi?Söz veriyorum...Artık sana karşı daha açık olacağım.Eğer aşkımıza DEVAMdersen beni çok mutlu edeceksin.Ve seneye sürprizlerime hazır ol.Seni gülümsetecek herşeyi yapacağım.               AŞKIM...BANA TEKRAR EVET DER MİSİN???

Bu kısım hariç baya güzel olmuş.Bu yazdığın şeyler daha çok bir pazarlama taktiği yapan kurnaz pazarlamacılar gibi olmuş.Aşk ve sevgi de ne kadar samimiyet o kadar mutluluk ve huzur.Bunu hiç bir zaman unutma kardeş.....