Merhabalar okulda bir kız var çok aşık oldum.
ona açılmak istiyorum ama bu sene son senemiz. Aynı okula gitmezsek ona açılmamın bir anlamı kalmayacak bir taradım söyle diyor, diyer tarafım bekle diyor.
Sizce ne yapmalıyım? kafam çok karışık.
Merhabalar okulda bir kız var çok aşık oldum.
ona açılmak istiyorum ama bu sene son senemiz. Aynı okula gitmezsek ona açılmamın bir anlamı kalmayacak bir taradım söyle diyor, diyer tarafım bekle diyor.
Sizce ne yapmalıyım? kafam çok karışık.
Ben olsam muhtemelen açılmazdım. Lise ve üniversitedeki aşklar çok kalıcı olmuyor. Lisedesin sanıırm, üniversitede çok farklı bir ortam ve tempo bekliyor olacak seni. Ben lise crushımı lisede bırakmıştım, pişman da değilim bir süre sonra boş geliyor. Çok güzel bir iletişiminiz varsa aranız iyiyse de zaten iletişiminiz kopmaz, bir şekilde olacaksa olur diye düşünüyorum.
Kendi kararın olmakla birlikte ben çok da kafanı bununla yorma derim.
tavsiyen için teşekkür ederim.
Ancak şuan 8. sınıfım yaşı yanlış girmişim
ona göre bir önerin var mı?
tavsiyen için teşekkür ederim.Çok gençsin biraz erken karar veriyorsun sanki? :) Sonunda biteceğini bildiğin bir şey için zamanını harcamak ne kadar doğru? Geleceğine/bilgine yatırım yap, para bile zamanı satın alamaz.Ancak şuan 8. sınıfım yaşı yanlış girmişim
ona göre bir önerin var mı?
Bir değişim ve ynei ortama giriş gibi şeyler yine liseye geçişte de geçerli. Ben hâlâ değeceğini düşünmüyorum. White-Fox'un da dediği gibi sonunda bitmesi çok muhtemel bir şey için zaman ve moral harcamanı önermem. Bir de bittikten sonra onun üzüntüsü siniri falan kalacak yanında.
tavsiyeniz için teşekkür ederim. dikkate alacağım.