Herkese selam
bilgisayarimdaki yavaslamalar ve ses ve bir takim olumsuzluklar sebebiyle önce bilgisayarima format atmayi düsündüm sonra vazgectim hic denemedigim bisey yapmaya karar verdim
baslat calistir cmd yazdim enter ve windows cd sini takdim acilan dos ekraninada sfc /scannow yazip enterladim pc 15 dakika kadar biseyler yükledi sonra restart yapti iste ne olduysa ondan sonra oldu pc ses driverini tanimiyor pc ekran karti driverlarini tanimiyor ekrandaki 1 simgenin boyu papuc kadar bunun yaninda 2 oyunumda sizlere ömür..
önce ses driverini tekrar yükledim sonra ekran driverlarini pc yi yeniden baslattim pc normal acildi error (ea acces violation) diye bi hata verdi sonra ne yapabilirim diye düsündüm madem öyle batti balik yan gider dedim bide abit marka anakartimin bios unu güncelledim(deneyim olsun diye)pc yi tekrar baslattigimda ne bir hata ne bir sorun hicbirsey kalmadi
uzun lafin kisasi sfc /scannow komutu benim pc mde bi takim eksikliklerden dolayimi boyle sorunlara sebep oldu yoksa bu komutla yapilan onarmalarda normal bir sonucmu bilemiycem ama eger böyleyse bu komutu kullanacak arkadaslarima tavsiyem ekran ses ve diger donanimlariniza ait driverlariniz yoksa bu ise hic girismesinler
suanki sonucdan ise memnunum internetim hizlandi ses sorunundan yakiniyordum ses driverini sorunsuz yükledim pc hizlandi bilgisayarim sanki ilk günki gibi :))
sfc / scannow ve sonuclari
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj