Sherlock Holmes Türkçe Yama Çalışması

Jipiax
01-11-2013, 20:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Genel %30

Bu yama Türkçe Çeviri Ekibi ve He Software tarafından yapılmıştır.

Proje Yöneticisi

İbrahim Aybars Sapan

Harun Ünal

Çevirmenler

İbrahim Aybars Sapan

Kontroller

İbrahim Aybars Sapan

Test Ekibi

Harun Ünal

İbrahim Aybars Sapan

Programlama

Harun Ercan

Böyle bir yamaya başladığımızı duyurmaktan büyük bir sevinç duymaktayım. Arkadaşlar buraya yazıcaklarım çok önemli. Herkesin okumasını rica ediyorum. 

Öncelikle The Testemant Sherlock Holmes oyunu toplam11492 satırdan oluşmaktadır. Ve satırların uzunluğu kısa değildir. Örneğin oyunun ilk başında bile bir cümlenin uzunluğunu görebiliyorsunuz(Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz).  5000 - 9000 satırları arasında o cümlenin 3-4 katı uzunluğunda cümleler mevcuttur tek bir satırda. Öteki kalan satırlar normal cümle uzunluğunda diyebiliriz. Kısaca şunu belirtmek istedim. Biz bu çeviriye 2 kişi  başladık. Ve bu herkesin göze alabiliceği çalışma değildir. Ayrıca önemle belirtmek istiyorum

- [/FONT][/COLOR][I]\000A\000AWith\000A\000A Text dosyası bu tip kodlara sahiptir. Bunlar oyundaki bazı pencerelerin kodlarıdır ve
en ufak hatada oyunda gözükmemektedir. Dolayısıyla bu pencereler oyunda gözükmeyince oyunda ilerleyemiyoruz. Bu yamayı zor kılan bölümlerden birisidir arkadaşlar. Yamanın test aşaması uzun sürebilir.

- Ayrıca ben üniversite sınavına hazırlanıyroum ve diğer arkadaşım ise ALES'e. Belli bir program
dahilinde giderek yamayı en kısa zamanda sizlerle buluşturmayı diliyoruz.

Bu yama sürecinde sizlerden tek isteğimiz saygıdır. 

Sherlock Holmes Türkçe YamaSherlock Holmes Türkçe Yama
Türkçe - Çeviri ve HE Software İş Başında !

Proje Yöneticiliğini Harun Ünal ve İbrahim Aybars Sapan'ın üstlendiği Sherlock Holmes The Testament Türkçe Yama çok yakında sizlerle ! Ekibimizde sizde yer almak istiyorsanız Türkçe - Çeviri ekibinin resmi Facebook sayfasından mesaj atın !

Facebook Link :

HE Software Link :

Yamanın linki ilk olarak FACEBOOK adresimizden yayınlanacaktır ! 

Facebook Link : https://www.facebook.com/Turkce.Ceviri?fref=ts

Son Düzenleme: Jipiax ~ 18 Kasım 2013 21:12
zagazig
10-11-2013, 16:18   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

Tebrik ederim gerçekten harika bir oyun isabetli bir karar. umarız  yakın zamanda çıkar.

Edit: imla hatası...

Son Düzenleme: zagazig ~ 10 Kasım 2013 17:05
okinkurt
10-11-2013, 17:43   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Sizin bir siteniz varmı acaba ? yoksa forumlar ve face demi paylaşım yapıyorsunuz sırf ?

Jipiax
18-11-2013, 21:11   |  #4  
OP Taze Üye
18 mesaj

Şu an sitemiz yok. Facebook üzerinden paylaşımlar yapılıyor. Bellli bir kitle düzeyinin üzerine çıkılınca site açmafikrimiz bulunmaktadır.  Paralel olarak ekibin sayısı da artması gerek tabi ki. :)

Güncelleme 

Yama %30 oranında güncellenmiştir. Facebook adresimizden oyunun yeni görselleri paylaşılmıştır . İyi forumlar.

okinkurt
18-11-2013, 23:39   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Valla oyunu kurmuş ve ing eksikliğinden dolayı silmiş birisi olarak yamayı merakla bekliyorum başarılar :)