Show tv acunla yıllık 155 milyon liraya anlaşmış.adamın günlüğü 424 bin.saatlik ücretini de siz hesaplayn.ben ağlamaya gidiyorum
Show tv,nin Bittiği An
Saniyede 4 lira kazanıyor :) Vayyy anasını sayın seyirciler :) Adam oturduğu yerden kazanmıyor sende yap sende kazan :) Ne demişler;nazar etme ne olur çalış seninde olur :)
valla showtvde fena kazık yemiş bence showun sahibi direk acuna hisselerin yarısını versin
ShowTv oto pilotta sabah akşam doktorlar var para nerden akıyor anlamadım.
doktorlar çok yayınlanıyo diye show tvnin yayınlayacak bişeyi yok sanmayın çünkü doktorlar çok izleniyor
beyler acun alması haklı adam show tv yi zirve ypatırdı ama zirve kanal d de kuzey guney super dzii kendı adıma konusuyorum
kanald düştü show ve atv yükseldi
düştü derken show ile atv şu anda biraz daha yükseldi demek istedim liderlikten düşmek değil
show tv batsın zaten gecen bi fil izliyim dedim zart zurt uzun reklam yetmezmiş gibi bide filmin içide reklam dolu hiçbi kanal film içine oakdar reklam koymuyor tam en heyecanlı yerde muhteşem yüzyıl adamın kel kafası alttan cıkıyor heyecan -20 rezalet ya acunada gıcığım yarışma ismi cok güzek yetenek sizsiniz türkiye birleşirip okuyonca ne güzel gercekten show tv ekibiyle felan gıcık bir tv.