SICAK HABER teknosa laptop,ları %20 kadar ındırım

suheyl-34
01-05-2011, 14:46   |  #1  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
412 mesaj

evet degerlı sıte sakınlerı
teknosa laptop,ları %20 varan fıatlarla ındır,dıgını acıkladı
arkadaslar sıtelere pek gec yansıyo alıcak doslar yerınde ıncelemesını
tavsıye edıyorum urunlerı goz gorek ve ne ıstedıgını bılerek yapın ve pesın olarak alın
pazarlıgınızı yapın kazıklanmayın
saygılarımla
-------------------kaptan electronıc ---------------------------------------

dj_alper
01-05-2011, 15:03   |  #2  
Üye
74 mesaj

Ne zamana kadar peki bu kampanya. Yani Son kullanma tarihi hangi gün :D

suheyl-34
01-05-2011, 15:25   |  #3  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: dj_alper  
Ne zamana kadar peki bu kampanya. Yani Son kullanma tarihi hangi gün :
alper kardesım bılırsın ılk once dıllenır ondan sonra gercek hayata gecer benı tanıyan tanır
bılgı gelır doslarımla paylasırım takıp etmek sart bılıyosunuz sabahın 2 sınde kapıda
beklıyen adamlar var takıp sart bu ıslerde
ama ben bıldıgımı ve yardım etmeyı seven adamım bılenler bılır
bır sey gelır gelmez anında yazıcam emın olun
selamlar
------------------------------kaptan ------------------------------------------------

dj_alper
01-05-2011, 16:17   |  #4  
Üye
74 mesaj

bu satışlar internet üzerinden yapılmıyacak mı?

suheyl-34
01-05-2011, 16:34   |  #5  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
bu satışlar internet üzerinden yapılmıyacak mı?
dostum konuya uzaksın galıba ya ıcerde arkadasın olucak ınternete kalırsan yandın
ısı orda baglaman lazım bır keresınde saat 3 falandı 15 urun aldım adamlar kampanyayı
1 saat,lıne yaptı kredı kartı satıslı yaptı malı alamadık kredı kartı dıyo baska bırsey
demıyo kredı kartını unutmusum dukkanda elımızde kaldı urunler versek bır turlu alamıyoruz bır turlu
ıcerde bır sur dostum arkadasım var ama kendılerının alması yasak el elde bas basta kaldık
malı versek olmuyo alamıyoruz ama hemen ısı takıbe aldım bır kac kısı alıs verıs yapmıs
bır baktım o karttan var adamlarda yanastım adama dedım bunu nakıt sana oduyım 50 mılyonda
sana verıyım adam kabul ettı ısı bıtırdım bu ısler boyle
bız bedavaya electronıc,cı olmadık kafa calıstırmak ve ıs bıtırıcılık sart bu ıslerde
selamlar
--------------------------kapo------------------------------

dj_alper
03-05-2011, 15:17   |  #6  
Üye
74 mesaj

Hocam sizin kafa maşallah iyi çalışıyor :) Bana bu aralar laptop lazım.Kendi pc'mi sattım da. Şu an şöyle bir pc gözüme çarptı http://www.pcdepo.com/dell-inspi ... siyah-urun4995.html Sizin kampanyayı da merak etmiyor değilim.Ama bu laptop'da da kampanyada :S ?

suheyl-34
03-05-2011, 15:31   |  #7  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Hocam sizin kafa maşallah iyi çalışıyor :) Bana bu aralar laptop lazım.Kendi pc'mi sattım da. Şu an şöyle bir pc gözüme çarptı http://www.pcdepo.com/dell-inspi ... siyah-urun4995.html Sizin kampanyayı da merak etmiyor değilim.Ama bu laptop'da da kampanyada :S ?
saol dostum
bıraz yardımcı olmaya calısıyım sana eyer normal bır kullanıysan laptop al o zaman
ama ben farklı seyler yapıcam ucucam dersen laptop bu ıslerı yapmaz nedemek ıstedıgımı
anlatabıldınmı (H) gıbı ısler bunlar laptolar pec bır ıs yapmaz hazıranı takıbını tavsıye edıyorum
ıslemcıler ıcın bu hızlara yetısemıyoruz kardesım her 3 ayda bır makınamı kurucak bu mıllet
anlamadım gıtttı
selamlar
///////////////////////kapo /////////////////////////////////

dj_alper
03-05-2011, 15:36   |  #8  
Üye
74 mesaj

Hocam ben küçük çapta website ticareti yapıyorum.Adobe Photoshop-Dreamweaver gibi programları rahat bir şekilde kullanmamı sağlayacak bir makine arıyorum.

suheyl-34
03-05-2011, 16:16   |  #9  
suheyl-34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
412 mesaj
Hocam ben küçük çapta website ticareti yapıyorum.Adobe Photoshop-Dreamweaver gibi programları rahat bir şekilde kullanmamı sağlayacak bir makine arıyorum.
dostum sıte kurmak bı sey dıgıl basında oturup guncellemek nasıl bır bılgıye sahıpsın bılemıyorum
ama bu ıs cok detaylı bır ıs
benım aradıklarıma bakarsan sana fıkır verıcektır her halde sıstemlere bır bak derım
selamlar
//////////////////////kapo//////////////////////////