kim şaka yapıyor ben mi benim cidden 75 derece oluyor yahu pc probe 2 var ai booster da var asus'un p5ld2 ile verdiler...
kasanın kapağını açsam soğur mu
SIFIR DERECE VE ALTI İŞLMCİ SICAKLIĞI MÜMKÜNMÜ?
- 1
- 2
az da olsa bir desteği olur.en iyi yöntem en az kullanışlı da olsa kasanın kapağı açıkken üzerine vantilatör dayamak.ben ilk işlemcim yanmaya yakınken öyle yaptım.bilgisayarı açtıktan yarım saat sonra ekran kararması sorunu öyle çözüldü.aslında pek de çözüldü denilemez.vantilatörü kaldırınca 5 dk içinde ekran kararıyordu.:DDDDDDDDD
kasanın kapağı açık kullan.mümkünse taban, ön yüz ve arka yüz hariç tüm kapakları çıkar.ilk söylediğim yöntemi uygulamasan da olur:DDDDDDD
intel işlemciler -200 e kadar çalışıyor
AMD de Cold Bug var ama -50 de açılanı gördüm.
Yeni Conroe işlemcilerde bu değer -120
Peki bu nasıl mümkün. Sıvı nitrojen'le
Bana göre fazlasıyla saçma. En mantıklı soğutma kasanın içinde yer alan soğutmadır.
Gerisi sadece tatmin
çok kaliteli bir fan ve bir fan hız kontrolcüsü alırsınız ve uygulamaya göre fanı kontrol edersiniz.bu kadar basit.
p4 3.0 işlemcim var.ben bilgisayarıma ekstra bir şey yapmadım sayılır. sadece 12cm bir fan taktım. ankara'da temmuz sıcaklarında bile 50 dereceyi geçmedi. normalde 30 derece civarlarında seyrediyo.kışlarıda yaklaşık olarak 20 derece.arkadaşta ekrankartı hariç tüm parçaların aynı olduğu benimkine benzer bi sistem var kendi gözümle 75 dereceye çıktığını gördüm.ama birşey olmuyor.bence kasa içindeki kablo kalabalığını azaltın ve hava sirkilasyonu sağlayın.
mustafan60kasa içindeki kablo kalabalığını azaltın ve hava sirkilasyonu sağlayın.Kasa içinde kaliteli performans fanları kullanırsan kasan gayet makul bır sıcaklıkta çalışır.
- 1
- 2