Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
google'da transmac diye arattır kur ordan yazdırabilirsin başka yolu yok
mustafarslan35Arkadasım sanırım ben sana yardımcı olabilirim oncelikle dvd kalibini nerden indirdiin ona gore farklılıklar var cunku ...Banada yardım edermisin Mac i pc ye kurarken hata alıyorum
-ilk olarak dvd ye yazdıracaksan bilmen gereken ilk sey kalıbın iso dosya formatında olması gerekiyor ( windows kullandıgın için )
-dvd ye yazdırdıgında dvd rw ını 4x hızında ayarlayıp yazdırman lazım ( diğer turlu saatlerce yakma işlemi devam ediyor ve sonunda dvdrw bozuluyor ( ben 3 kere denedim en sonunda pufff
-yazma işi bittinde ( ve sen bana dvd kalıbını nerden indirdigini soylediginde )
sana bir kac site linki vericem oraları cok iyi okuman gerekiyor ( ingilizce iyi bilmen gerekiyor eger bilmıyosan msj at yardımcı olurum )
- bilmen gerekn seyler arasında sistemin cok onemli işlemcin mac os için uygun ozellikleri tasımalı ekran kartını ses kartını tam olarak adlarını bilmen gerekkiyor ( kodları mesala benim ses kartın adında ALC888 diye geciyor )Ben sistemimde bir tek webcamı yukleyememiştim ama diger butun donanımları yuklendi ilerde macbook pro almayı dusunuyorum o kadar hosuma gitti yani --> sırf işletim sistemi için ...
simdiliik bu kadar yeter daha ayrıntılı yazardım ama bu biraaz sakat iş eger kesin yuklemeyi dusunursen anlatmaya devam ederim simdi mac os x in muhtesem ozelliklerini anlatırsam milleti heveslendirip pclerinin baasına bir sey gelmesini istemiyorum sonra herkes basıma