Slm arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatıp F8 basıp Kommut Sistemi(MS-Dos) ile başlatsam ordan Administrator un şifresini kırabilirmiyim...
Kıracak MS-Dos kodu varmı?
Cevaplarınız için TŞK...
Slm arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatıp F8 basıp Kommut Sistemi(MS-Dos) ile başlatsam ordan Administrator un şifresini kırabilirmiyim...
Kıracak MS-Dos kodu varmı?
Cevaplarınız için TŞK...
dostum biraz ingilizcen varsa eğer vereceğim adresten şifre sıfırlamayla ilgili olan programla ilgili açıklamayı okuyup, ilgili programı oradan bootdisk bölümüne girerek bilgisayarına indirip ve indirdiğin dosyayı bir boş cd ye nero yardımıyla yazarak bir bootdisk oluşturman gerekiyor. sürücüye yazmış olduğun cd yi takıp sistemi yeniden başlattığında program otomatik olarak başlayacaktır. daha sonra ise programın içerisinde yapman gereken birkaç adım var. bu program ne yazık ki ingilizce. tabi ki karşına sırasıyla gelecek olan seçenekler de ingilizce. karşına gelen bu seçeneklerdeki adımları doğru biçimde takip ederek yaklaşık 5 dakika içerisinde şifreni sıfırlayabilir yada yeni bir şifre oluşturabilirsin. kolay gelsin, iyi akşamalar...
tşk ederim
FAkat MS-Dos ile kırılması gerek dostum. Daha önce Chip eski sayılarında verilmiş ama ben bulamadım. Staj dosyasını Teslim ederken soruldu bu soru o yüzden araştırıyom. Hiren diye bi prog da vardı.
bu program dos altında çalışıyor zaten. bilgisayarı cd den başlattığında dos a giriyor. oradan yapıyorsun değişiklikleri.