BENİM SİSTEMİM VİSTA ŞİFREYİ 3 DEFA BULDUM 4. BULAMADIM BENİM AMCIM ŞİFREYİ BULMAK AMA ŞİFREYİ GİRİŞTE İSTEMESİ PCMDE ŞİFRE VAR ACİL YARDIM PLS
ŞİFRE
YA PCMDE ŞİFRE VAR BEN BU ŞİFREYİ BULMAK İSTİYORUM FAKAT PC AÇTIĞIMZAMAN ŞİFREYİ YİNE İSTESİN KALKMASIN TEK DERDİM ŞİFREYİ ÖĞRENMEK
ya şifre sıfırlamıcam açılıştaki şifreyi bulmak tek amacım bu
cd den çalışan linux ile sistemi açın ve bulun şifreyi
YA BENİM PC VİSTA VE HİÇ BİŞİ ANLAMADIM
YA BENİM PC VİSTA VE HİÇ BİŞİ<
güzel kardeşim biz de senin derdini anlayamadıkpc de şifre var diyorsun ama ben şifreyi bilmiyorum öğrenmek istiyorum diyorsun peki sen nasıl oturum açıyorsun?<
senin derdin sana bilgisayarın sahibi tarafından verilmeyen yönetici şifresini bulmak ise onu biraz zor yaparsın burda da sana onun yolunu kimse göstermezSon Düzenleme: nonpasaran ~ 02 Nisan 2010 00:09
Arkadaşım şifreyi sen belirledin ve unuttuysan yani yönetici sen isen şifre hatırlaman için bi not felan yazıyorsun başta ordan aklına gelebilir. YOk açılışlta şifre sorsun diyorsan denetim masasından kullanıcı hesaplarından şifreyi aktif edeceksin.. Ama şifren bu diye içinde bi yerde yazmaz. Şifreyi sıfırlaman gerekecek.. Şimdi sorunun bunlardan hangisi düzgün bi türkçeyle yazarsan Herkes yardımcı olmaya çalışır....
annemler pcme şifre koydu şifreyi bilmiyorum onlar yazıyor ben giriyorum ben bu şifreyi nasıl bulabilirim
annemler pcme şifre koydu şifreyi bilmiyorum onlar yazıyor ben giriyorum ben bu şifreyi nasıle ben anlamıştım zaten
tilki seni hem şifreyi çözecen hemde annenin haberi olmıcak olduu canımAnnen o şifreyi koyduysa senin iyiliğin için koymuştur eğer bilgisayar ile uğraşmana ayırdıkları vakit yeterli gelmiyorsa oturup bunu annenle konuşmalısın
ya haadiye abim soruyo ben saten çalışıom
İşin garibi anlatığı şifre yönteminde şifreli bilgisyarın şifresini bulmak isityorum.:DDDDDD
ona şu şekil derler
bilgisyara şifre konulmuş şifrenin ne olduğunu bilmiyorum nasıl şifrenin ne olduğunu öğrenirim.
Yanıt henüz yazılım uzmanı değilsen regedite bulşaşma deirm alfa nümerik kodalamyı tersi, işlemle çözemen gerekir. kullanıcı hesağp adının karşılığındaki sayısal-alfabetik kodu bul ve regediteki yerine girip bu kodu tersi işlemle çöz. ( 2-3 gün uğraşırsın :D boşiuna programla sıfırlamıyorlar öteki türlü çooooook beklersin sabır işi ).