yaklasık 2 sene once bıraktım.
Sigara İçiyor Musunuz?
bugüne kadar ne sigara ne de alkol içtim bir damla bile ağzıma koymadım her sabah meyan kökü içip bir kase yoğurt ve bir bardak süt içerim hayatımda sağlığımdan başka birşey yok sağlıklıysan herşeyin kıymetini bilirsin
bu yaşlarda herşey güzel geliyor ama 38 yaşında yavaş yavaş kayıyon işte o zaman hücreler öldüğü için kanser ne ararsan oluyor. ve acılar içinde ölürsün tabii namazı ve kuranı unutmayalım
saol adem sigara içen herkese şiddetle tavsiye ediyorum...10 yıldır içiyordum son 3 gündür geri kalan son 10 yılın en rahat uykusunu çektim....en güzel sabahına uyandım diyebilirim...tek kötü tarafı iş ortamında biraz gergin olduğum söyleniyor ama gelip-geçici ataklar sadece onun dışında çok huzurluyum...
bi ara içtim bıraktım daha kuck oldugumdan :D
çok içmem;
ama arada sırada black ii gidio, ohh mis gibi...
bende içerdim ama 3 hafta önce bıraktım ramazan dolayısıyla ramazandan sonra ne olur onu o zaman görücez fakat illaki okula falan gittiğimiz zaman arkadaş ortamında içiliyor adam sana uzatıyor almazsam ayıp olur düşüncesiyle alıp okulun tuvaletini hep birlikte duman altı yapıp çıkıyoruz keyiften içmem tamamiyle derdimin çok olmasından kaynaklanan bir durum söz konusu bazı arkadaşlarım ilk başladığım zamanlarda çok özenti olduğumu onun için içtigimi ve bir daha asla bırakamayacağımı söylerlerdi ama ne zaman istersem bırakabiliyorum ve ayrıca hayatım boyunca kimseye özenmedim
Bırakmışken tekrar başlamamak lazım artık. Ayıp olursa olsun, almayın ikram edilen sigarayı. Ve kökten bırkın artık.
ya çok şükür içmiyorumiçmek de istemiyorum :)
aynen ole. bu millet te bole insanlar oldukca vatan zehirlenmez :D
neden içiyorsunuz? tatlımıda?
neden yaw ! bu sigara ne işe yarıyor omrunuzu kısaltmaktan başka?