arkadaşlar sihirli yapışkan diye bi icat varmış . Arabada konsola vs heryere yapışıyomuş ve üzerine herşey yapıştırabiliyomuşunuz, cep telefonu, gözlük. sınırsız kullanım, bilgisi olan var mı?
Sihirli yapışkan
Bende sizden öğrendim vallaha :d
:D arkadaştan duydum, otoparkta güvenlik, bi arabada görmüş, sahibine sormuş bu nedir diye sihirli yapışkan demiş. hediye olduğu için nerede satıldığını bilmiyormuş. konsola yapıştırmış üzerine sigara paketini koymuş, arabaya binerken paketi almış cep telefonunu koymuş, çıkarılıp yapışan yıkanabilir bi icat, şehir trafiğinde çok kullanışlı olur diye tahmin ettim.
internetten biraz araştırdım da :
Gnr Ltd Şti Olarak Sihirli Yapışkan Adlı Ürünümüzün İthalatını Yapmaktayız. Sihirli Yapışkan İnsanların Her Alanda Ve Her Yerde Kullanabilecekleri Çok Amaçlı Bir Üründür. Sihirli Yapışkan Herhangi Bir Yere Hiçbir Yapıştırıcı Kullanmadan Kendiliğinden Yapışarak Sabit Kalabilmekte, Üzerine Koyduğunuz Herhangi Bir Malzemeyi (örneğin Cep Telefonu, Sigara, Çakmak, Bardak….) Tutma Özelliğine Sahiptir. Sihirli Yapışkan Yapıştığı Alana Hiçbir Zarar Vermez. Üzerine Tutturduğunuz E
İthalatını yapın güzel, tamam da nerede satılıyor???:)
Buldum nihayet:D
http://www.palmiyebilisim.net/product_info.php?products_id=5722
Enteresan ve güzel bişeymiş :) bende ilk sizden duydum
gerçekten ilginç, arabada telefon aramıycam artık nereye koydum die:D . Siparişini verdim bile.
hakatten ilginç, kullanım ömrü ne ki bunun???
yıkandığında kendini yeniliyormuş, ilk aldığınızdaki formuna geri dönüyormuş.
methine dayanamadım ben de aldım:) yalnız hakkatten güzel bi şeymiş... paylaşım için tşkler.